MasterChef 5 - Μαρίνα: Τα έβαλε με την κόκκινη ομάδα - «Μην κρύβεστε»

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 5 - Μαρίνα: Τα έβαλε με την κόκκινη ομάδα - «Μην κρύβεστε»

Η καθιερωμένη διαδικασία για την ανάδειξη των δυο υποψηφίων στο Master Chef ξεκίνησε με την Μαρίνα να αντιδρά με την τακτική της ομάδας της.

Ποιος είδε την παίκτρια και δεν την φοβήθηκε, μόλις είδε να κερδίζουν οι Μπλε.

Η Μαρίνα με έντονο ύφος εξομολογήθηκε ότι κάποιοι κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους, βλέποντας την Κόκκινη ομάδα να χάνει. Δείτε πως τα πήγε σε νούμερα απέναντι από την Φάρμα.

Η Μαρίνα είπε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να πω δυο πράγματα. Έχουμε μια καλή ομάδα αλλά κάποιοι προσπαθούν να είναι μόνο εκτελεστικά όργανα. Αυτό δεν θα συνεχιστεί πολύ, θα πρέπει να υποστηρίζουμε τις ιδέες μας και τα πιάτα μας και να είμαστε σίγουροι. Σταματήστε να κρύβεστε αυτοί που το κάνετε, να κάνετε ότι σας λένε για να βγαίνει απλά η ουρίτσα απ έξω. Για να μπορέσει να κερδίσει ξανά η ομάδα».

Η παίκτρια ψήφισε τον Γιάννη Αυλωνίτη και την Λία Μακροστέργιου στην διαδικασία της ψηφοφορίας.

master chef

Πάνος Ιωαννίδης: «Δεν μας αφορούν οι εντάσεις μεταξύ των παικτών»

Το πρωί της Πέμπτης, ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων εξήγησε πως οι εντάσεις που υπάρχουν μέσα στο σπίτι του MasterChef 5, δεν αφορούν τους τρεις κριτές οι οποίοι ασχολούνται μόνο με το μαγειρικό κομμάτι.

Ο αγαπημένος σεφ εξήγησε πως δεν γνωρίζει αν υπάρχει κάποιο ζευγάρι μέσα στο σπίτι ενώ τόνισε πως από τον πρώτο κιόλας κύκλο, οι τρεις κριτές επιλέγουν να απέχουν από τους καυγάδες ενώ όπως έχουμε δει από τα επεισόδια περιορίζονται σε σχόλια για την μαγειρική των παικτών.

«Δε γνωρίζω αν υπάρχουν ζευγάρια στο παιχνίδι. Εμείς είμαστε μόνο στις διαδικασίες του παιχνιδιού στο στούντιο. Το τι κάνουν οι παίκτες μεταξύ τους, αυτό είναι δικό τους θέμα.

Εμείς όπως έχετε παρατηρήσει σε όλα τα MasterChef, απέχουμε. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι συντονισμού της ροής των παιχνιδιού και των διαδικασιών. Αυτό μας ενδιαφέρει. Και να κρατάμε βέβαια τις ισορροπίες πάνω στη ροή του παιχνιδιού. Δεν είναι δουλειά μας να μπαίνουμε σε προσωπικές διαμάχες και το τι κάνει ο καθένας μεταξύ του. Αυτά δεν μας αφορούν» εξήγησε ο Πάνος Ιωαννίδης.