MasterChef 5 tailer (15/2) - Κωνσταντίνα: «Είπα την άποψή μου και δεν άρεσε στον κόσμο, ποιος νοιάζεται;»

Στα άκρα οι σχέσεις των παικτών

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 tailer (15/2) - Κωνσταντίνα: «Είπα την άποψή μου και δεν άρεσε στον κόσμο, ποιος νοιάζεται;»

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef (15/3) καθώς όπως είδαμε στο trailer, η Κωνσταντίνα θα παρεξηγηθεί με τον Αντώνη και θα ξεκαθαρίσει πως δεν την ενδιαφέρει αν η άποψή της δεν αρέσει στον κόσμο.

Οι παίκτες, μετά την εκρηκτική ψηφοφορία και την αποχώρηση, θα κληθούν να συμμετάσχουν σε ένα απαιτητικό Mystery Box και σε ένα ακόμα πιο δύσκολο τεστ δημιουργικότητας.

MasterChef 5 tailer (15/2)

Οι εντάσεις φυσικά δεν λείπουν αφού πέρα από την Κωνσταντίνα με τον Αντώνη, σε ένταση βρίσκεται και η Μαρία η οποία κατηγορεί τους συμπαίκτες της ότι με τη συμπεριφορά τους έχουν γίνει οι χειρότεροι στο σπίτι.

Το trailer του MasterChef 5 (15/3)

Η τοποθέτηση του Παύλου που καταχειροκροτήθηκε από το Twitter

Ο Παύλος είναι ένας από τους αγαπημένους παίκτες του κοινού στο MasterChef 5 και μία τοποθέτησή του στο προχθεσινό επεισόδιο ήταν αρκετή για να κάνει του χρήστες του Twitter να τον καταχειροκροτήσουν.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος ήταν ένα από τα πρόσωπα που στάθηκαν στον Κωστή από την μέρα που επέστρεψε στο σπίτι, τη στιγμή που οι συμπαίκτες του τον απομάκρυναν και του μίλησαν με πολύ άσχημο τρόπο, ενώ έστησαν ολόκληρο σχέδιο για να τον διώξουν για ακόμα μία φορά από το παιχνίδι.

Έτσι, λίγο μετά την αποχώρησή του από το MasterChef, ο Παύλος μιλώντας στην κάμερα είπε πως η αντιμετώπιση των συμπαικτών του προς τον Κωστή είναι λάθος και πως αντίστοιχη λαμβάνουν και άτομα ομοφυλόφιλα, τρανς και όχι μόνο.

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα μετά την αποχώρηση του Κωστή τόνισε: «Η αντιμετώπιση του Κωστή με το που γύρισε στο σπίτι του ήταν πολύ έντονη και χωρίς χώρο διαπραγμάτευσης ή συζήτησης. Πράγμα που εμένα με χτυπάει σε ένα νεύρο πολύ προσωπικό.

Γιατί αυτή την αντιμετώπιση την έχουν πολλοί άνθρωποι κι εγώ μέσα σε αυτούς. Εγώ πες όχι μέσα σε αυτούς, γιατί εμένα μπορείς να μην με καταλάβεις. Υπάρχουν, όμως, άλλα άτομα, όπως τα τρανς που δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά κι έχουν μία πολύ επιθετική αντιμετώπιση από τον κόσμο, την οποία την λαμβάνω κι εγώ γιατί ζω σε αυτή την κοινότητα, η οποία είναι πάρα πολύ άδικη. Γιατί δεν δίνεις καθόλου χώρο στον άλλο να σου πει την πλευρά του».

Τα σχόλια του Twitter για τον Παύλο

Masterchef Παύλος ΧάπιλλοςMasterChef 5 TwitterΠαύλος twitter