Άγριες Μέλισσες 16/3: Η Σοφούλα αρχίζει να βλέπει το άλλο πρόσωπο του άντρα της

Η Ουρανία μαθαίνει πως ο Σέργιος είναι παιδί της Δρόσως

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες 16/3: Η Σοφούλα αρχίζει να βλέπει το άλλο πρόσωπο του άντρα της

Μετά το χθεσινό επεισόδιο οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες φαίνεται σήμερα 16/3 να είναι καταιγιστικές. Η δίκη του Βόσκαρη συνεχίζεται, αλλά βγαίνουν στη φόρα κι άλλα μυστικά.

Άγριες Μέλισσες - Επεισόδιο 109 - 16/3

Η Ασημίνα μαθαίνει πως η Δρόσω προχωράει δικαστικά αλλά επιμένει στην απόφασή της. Οι δύο αδερφές είναι έτοιμες να δώσουν η καθεμία τη μάχη της για το παιδί. Η Ελένη στη μέση προσπαθεί μάταια να τις συνεφέρει. Στο μεταξύ η δίκη εναντίον του Βόσκαρη συνεχίζεται με μαρτυρίες του Λάμπρου και της Σοφούλας η οποία αρχίζει να βλέπει το άλλο πρόσωπο του άντρα της. Η σύλληψη της Χατζίδου αλλάζει τις ισορροπίες και η Ελένη είναι σίγουρη πως ο Βόσκαρης θα χρησιμοποιήσει τη μαρτυρία της προς όφελός του.

Ο Δούκας συμπαραστέκεται στη Δόμνα που φιλοξενείται στο σπίτι των Σεβαστών αλλά η Μυρσίνη έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει… Τι θα γίνει όταν ο Μελέτης μάθει πως γνώριζε ποιος πραγματικά ήταν ο Θέμελης; Πώς σκοπεύει να καλύψει τα ίχνη του ο Δούκας, ο οποίος σε λίγο καιρό θα βρεθεί αντιμέτωπος με μία πολύ δυσάρεστη εξέλιξη για την οικογένειά του.

Όλο το χωριό συνεχίζει να ψάχνει τον Ευτύχη που έχει εξαφανιστεί ενώ η Ουρανία μαθαίνει πως ο Σέργιος είναι παιδί της Δρόσως και νιώθει ενοχές που δεν βοήθησε την Ασημίνα όταν το χρειαζόταν. Ο Φανούρης και η Ρίζω βρίσκονται μπροστά στη Δρόσω η οποία σκοπεύει να τους ρίξει στη μάχη για την αναγνώρισή της ως βιολογική μητέρα του παιδιού. Θα δεχτούν να τη βοηθήσουν;

Τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο της σειράς

Επεισόδιο 110 - 17/3

Η δίκη του Βόσκαρη συνεχίζεται με την κατάθεση της Χατζίδου. Θα υπερισχύσει γι’ ακόμα μια φορά το μίσος της για την Ελένη ή θα φέρει τον Βόσκαρη προ εκπλήξεως; Ο Δούκας αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Ανέτ, το θανάσιμο μυστικό του για τον Σωκράτη, ζητώντας την βοήθεια της, την ώρα που ο Μελέτης, η Μυρσίνη αλλά και η αστυνομία ρίχνουν πάνω του τα φώτα για τη σχέση του με τον Σωκράτη.

Πώς θα αντιδράσει η Ανέτ; Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα συνεχίζουν την προσπάθεια μιας ανέμελης ζωής στο Παρίσι, μέχρι που βρίσκονται αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη είδηση. Η Δόμνα θα βρεθεί απέναντι από μια αποκάλυψη που θα την συγκλονίσει ενώ η Δρόσω συνεχίζει την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά της, ρίχνοντας μια «βόμβα» στο χωριό.

Άγριες Μέλισσες (15-18/2)