House of Fame: Τέλος η «κόντρα» της Πέννυς Μπαλνταζή και της Πηνελόπης

«Σε ευχαριστώ που ήρθες με ειρηνική διάθεση και το εκτιμώ πολύ αυτό...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Τέλος η «κόντρα» της Πέννυς Μπαλνταζή και της Πηνελόπης

Σε ανακωχή φαίνεται να ήρθε η Πέννυ Μπαλτατζή και η Πηνελόπη, μετά τον πολύ άγριο καυγά τους στο σπίτι του The House of Fame.

Στο χθεσινό επεισόδιο, η Πέννυ έγινε έξω φρενών με την ειρωνεία που είχε η Πηνελόπη και της ζήτησε να μην ξανά πάει στο μάθημα της.

House of Fame τέλος η «κόντρα» της Πέννυ Μπαλνταζή και της Πηνελόπης

Το απόγευμα της Τρίτης ωστόσο, φαίνεται να έλαβε τέλος η κόντρα αυτή, με την Πηνελόπη να δείχνει μετανιωμένη και να βρίσκεται στο μάθημα της Πέννυς η οποία δήλωσε: «Παιδιά δεν έχω τίποτα δεν έχω απωθημένο με κανέναν, αν δεν ερχόσουν με τόση ειρηνική διάθεση δεν θα σου μιλούσα έτσι.

Χθες δεν είχες θα δεις τα μούτρα σου μια μέρα και εγώ δεν μπορώ τα μούτρα ρε Πηνελόπη. Γιατί δεν σε τιμάει εσένα, όχι εμένα. Καθόσουν ειρωνική, είχε βγει όλο στην μούρη σου βγήκε πολύ άσχημα, σε ευχαριστώ που ήρθες με ειρηνική διάθεση και το εκτιμώ πολύ αυτό…».

Η Πηνελόπη Τσιακυρίδου αμέσως μετά απάντησε: «Και χθες είχα ειρηνική διάθεση και τις δύο ημέρες είμαι με θερμοφόρα και έρχομαι, θα έχω άποψη όταν το δω…Εγώ εκτιμώ που μπήκα και χαμογέλασες».

House of Fame: Ο Jimmy Sion ο σπουδαστής της εβδομάδας

Στο επεισόδιο του House of Fame, οι καθηγητές της ακαδημίας ανέδειξαν τον σπουδαστή της εβδομάδας, ο οποίος ήταν ο Jimmy Sion.

Ο διευθυντής της μουσικής ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος, βρέθηκε στο σπίτι των σπουδαστών προκειμένου να τους ανακοινώσει το αποτέλεσμα αλλά και ένα ακόμη ευχάριστο νέο.

House of Fame ο Jimmy Sion ο σπουδαστής της εβδομάδας

Συγκεκριμένα, ένα νέο προνόμιο για τον μαθητή της εβδομάδας είναι πως τρεις μαθητές από εκείνον θα μπορούν να σωθούν από την ψηφοφορία και να μην πάρουν το μείον 4.