Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Ηλίας εκμεταλλεύεται το υποτιθέμενο καρδιακό πρόβλημα του

Όσα θα δούμε απόψε στον ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Ηλίας εκμεταλλεύεται το υποτιθέμενο καρδιακό πρόβλημα του

Στο σημερινό 17/3 επεισόδιο της σειράς Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, η Βούλα διατείνεται πως είναι καλύτερη ερευνήτρια από τον Μηνά κι εκείνος της στήνει ένα κόλπο για να της αποδείξει το αντίθετο…

Καφετζού on line και ο Μπάμπης ψήνεται και της στέλνει να του πει το φλιτζάνι, γιατί θέλει να μάθει πώς θα πάει η δουλειά του. Μόνο που αντί για την δουλειά μαθαίνει πως η Σοφία θα φύγει, μετά την κλοπή που έγινε στο σπίτι τους.

Η Βέλη πνίγεται στη δουλειά και ο Άγγελος έχει όρεξη για σεξ. Θα καταφέρουν να βρουν κοινό χρόνο;

Η παρεξήγηση σχετικά με το υποτιθέμενο καρδιακό πρόβλημα του Ηλία συνεχίζεται, αυτή τη φορά με τον Ηλία να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις περιποιήσεις της Καίτης. Η Καίτη αρχίζει να οργανώνει από τώρα τις λεπτομέρειες για την κηδεία του, ώσπου ξαφνικά ο Ηλίας δείχνει όντως να πονάει στ’ αλήθεια.

Η Μαρία Χάνου και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης από την σειρά Μην αρχίσει τη μουρμούρα μίλησαν στο περιοδικό You!

Ο γάμος και η μοναξιά, ο έρωτας και το σύμφωνο συμβίωσης. Οι φίλοι, η οικογένεια, η ζωή στην επαρχία, τα δικά τους όνειρα, η δημοσιότητα, η πανδημία και όσα σοκαριστικά συμβαίνουν στο χώρο της τέχνης. Η Μαρία Χάνου και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, το μοντέρνο και αγαπημένο ζευγάρι της “Μουρμούρας” του Alpha, δύο υπερταλαντούχοι ηθοποιοί με ξεχωριστό ήθος και λόγο ξεκάθαρο αποκαλύπτονται στο You και στην Κατερίνα Μπούσιου, ενώ στο βίντεο που ακολουθεί, απαντούν αν είναι ταμπού να είναι η γυναίκα σε ένα σπίτι εκείνη που δουλεύει, όπως αντίστοιχα συνέβη στην Βέλη και τον 'Αγγελο, τους δύο τηλεοπτικούς ρόλους που υποδύονται στην “Μουρμούρα”.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα ALPHA

Τα τέσσερα χρόνια που συμπληρώνουν πια στην “Μουρμούρα” τους έχουν κάνει...αχώριστους και στην κανονική τους ζωή. Στην φωτογράφησή μας, η Μαρία μας μοιράζεται και μια κρυφή της επιθυμία, να βρεί χρόνο και τρόπο να ταξιδέψει στο εξωτερικό, να κερδίσει γνώσεις πάνω στην δουλειά της. “Είναι απλά ένας στόχος. Μη νομίζεις ότι το έχω βάλει πλώρη και θα φύγω αύριο το πρωί” μας λέει χαμογελώντας.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΝΟΥ

Περνάτε και αντίστοιχα όλοι μας μια δύσκολη περίοδο στην τέχνη. 'Ήταν η καταλληλότερη στιγμή για να σπάσει το απόστημα και να εξυγιανθεί ο χώρος σας;

Μα αν δεν γίνει τώρα, πότε θα γίνει; 'Έχουμε όλοι μας στο χώρο μας όπως και όλος ο κόσμος, σοκαριστεί με όσα συμβαίνουν.

Αισθάνθηκες ότι στα πρώτα σου βήματα ως ηθοποιός ήσουν και λίγο προστατευμένη στην όποια παρενόχληση ή κακοποίηση κάποιος αποτολμούσε εις βάρος σου επειδή ήσουν η κόρη δύο πολύ γνωστών ηθοποιών; Κάποιος πολύ δύσκολα θα το έκανε, γιατί θα είχε να αντιμετωπίσει την δική τους αντίδραση...

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν φοβήθηκα κάτι στο χώρο της δουλειάς μου. Πιστεύω αν τυχόν ερχόταν στο δρόμο μου κάτι δυσάρεστο, θα με προστάτευε η ιδιότητα των γονιών μου. Δεν μπορώ καν να φανταστώ τον τρόμο και την διαδικασία που περνά ένας άνθρωπος που βιώνει τέτοιου είδους βία.

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΑΚΗΣ

Ως 'Άγγελος στην σειρά βρέθηκες άνεργος και η γυναίκα σου ήταν εκείνη που δούλευε και έφερνε τα λεφτά στο σπίτι. Σου έτυχε κάτι παρόμοιο με σύντροφό σου;

Φυσικά και μου έχει τύχει, δεν υπάρχουν πια τέτοιες διακρίσεις ανάμεσα στα δύο φύλα.

Το δέχτηκες εύκολα; Δεν λειτούργησε μέσα σου ο εγωισμός και η ανδρική περηφάνια;

Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τους υπόλοιπους άνδρες, άλλα εγώ δεν είχα καμιά τέτοια περηφάνια, το θεώρησα απόλυτα φυσιολογικό να συμβαίνει.

Αυτό το διάστημα που δεν δούλευες, ήταν και το μόνο που ζορίστηκες οικονομικά;

'Οχι βέβαια, οικονομικά ζορίζεσαι στο μεγαλύτερο διάστημα της ζωής σου ώς ηθοποιός. 'Εκανα και εγώ άλλες δουλειές στην αρχή, όπως το να δουλέψω ως σερβιτόρος και φυσικά το πρώτο διάστημα είχα και σημαντική βοήθεια από τους γονείς μου. Οικονομικά ανεξάρτητος είμαι τα πέντε τελευταία χρόνια.