House of Fame: Επίθεση Γιάννη σε Κόνη - «Για εμένα με αυτήν την φούστα είσαι Β»

Χαμός στο σπίτι μεταξύ των δύο παικτών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Επίθεση Γιάννη σε Κόνη - «Για εμένα με αυτήν την φούστα είσαι Β»

Ένταση προκάλεσε ένα σχόλιο του Γιάννη προς την Κόνη, με αφορμή τις στυλιστικές τους επιλογές για την εμφάνιση τους στο Live της Παρασκευής του House of Fame.

Η Κόνη και η Μαριάννα σηκώθηκαν προκειμένου μαζί με τον στυλίστα Al Giga να επιλέξουν το ρούχο για την επόμενη εμφάνιση τους. Ωστόσο, το ρούχα της πρώτης φαίνεται να προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, η ίδια φόρεσε μια αποκαλυπτική και σέξι φούστα την οποία, λόγω του καλλίγραμμου σώματος της, την υποστήριζε φοβερά. Ο Γιάννης όμως φαίνεται να είχε πολύ αντίθετη γνώμη, καθώς της είπε ανοιχτά πως είναι πολύ δεύτερη με το σύνολο αυτό!

Η Κόνη αμέσως αντέδρασε, υποστηρίζοντας πως δεν εξέφρασε με καθόλου ωραίο τρόπο την γνώμη του και πως την μείωσε με το σχόλιο του. Τον λόγο αμέσως μετά πήρε και ο Θέμης, ο οποίος είπε πλαγίως τον Γιάννη σεξιστή.

Φυσικά, ο Γιάννης έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα λεγόμενα του, δηλώνοντας πως δεν ήθελε για κανέναν λόγο να προσβάλλει την Κόνη, για την οποία τρέφει μια ιδιαίτερη συμπάθεια και απλά τοποθετήθηκε για την φούστα. Στο μεταξύ, δείτε εδώ το νέο look της Κόνη!

House of Fame: Αυτό είναι το βιογραφικό του Γιάννη Αρβανιτίδη

Ο Ιωάννης Αρβανιτίδης είναι 28 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξάνθη, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια μένει στην Θεσσαλονίκη. Το πρώτο τραγούδι που ερμήνευσε σε κοινό ήταν το «Ψίθυροι Καρδιάς» στην ταβέρνα του παππού του. Εργάζεται από τα 14 του και έχει περάσει απ’ όλα τα πόστα ενός νυχτερινού μαγαζιού.

Προσέχει πολύ την εξωτερική του εμφάνιση γιατί όπως λέει, μετράει πολύ. Μέχρι τα 17 του ήταν υπέρβαρος και ύστερα από μεγάλο αγώνα, έχασε σχεδόν 40 κιλά για να φαίνεται και να αισθάνεται καλύτερα. Ο Ιωάννης Αρβανιτίδης πήγε στις Ειδικές Δυνάμεις όπου εκεί γεννήθηκε η αγάπη του για την γυμναστική με την οποία ασχολείται επαγγελματικά.

Δηλώνει ευαίσθητος και φιλόδοξος ενώ στον έρωτα ομολογεί πως έχει πληγώσει… ενώ δεν έχει πληγωθεί ποτέ.
Ο λογαριασμός του Ιωάννη Αρβανιτίδη στο Instagram είναι @ioannis_arvanitidis κι έχει 7.916 followers.

 House of Fame το βιογραφικό του Ιωάννη Αρβανιτίδη