Μεσάνυχτα: Ο Σπύρος Δημητρίου ο αποψινός καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη

Ο σύζυγος της Ελεονώρας Ζουγανέλη σε μια σπάνια εξομολόγηση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μεσάνυχτα: Ο Σπύρος Δημητρίου ο αποψινός καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη απόψε στη 01:10 υποδέχεται στα «Μεσάνυχτα» τον Σπύρο Δημητρίου, τον ποινικολόγο και τον σύζυγο της Ελεονώρας Ζουγανέλη.

Ο Σπύρος Δημητρίου μιλά για τις πολύκροτες υποθέσεις που τον έχουν κάνει γνωστό στο Πανελλήνιο και εξηγεί πώς βρέθηκε να εντρυφεί στο γυναικείο έγκλημα. Αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως είχε υπάρξει στόχος φανατικού θαυμαστή (stalker), ενώ μοιράζεται μαζί μας το παρασκήνιο της γνωριμίας και του γάμου του με την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Η Ελεονώρα υποδέχεται και τον Πέτρο Τατσόπουλο. Ο γνωστός συγγραφέας μιλά ανοιχτά για όλα. Αποκαλύπτει πως ανακάλυψε, σε ηλικία 18 χρονών, ότι είναι υιοθετημένος. Περιγράφει την πρώτη φορά που έκανε αυτή την κουβέντα με την θετή του μητέρα, αλλά και πώς ένιωσε όταν συνάντησε για πρώτη φορά την βιολογική του μητέρα. Θυμάται το ισχαιμικό επεισόδιο, που έπαθε κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής, το οποίο λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή.

Δεν παραλείπει να σχολιάσει το άγνωστο παρασκήνιο όταν κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης οδηγήθηκε να χρησιμοποιήσει μια λαϊκή ρήση και να γίνει πρώτο θέμα σε εκπομπές και άρθρα για ολόκληρες εβδομάδες.

Μεσάνυχτα ο Σπύρος Δημητρίου ο αποψινός καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη

Το δημόσιο σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για τον ALPHA - «Μέσα στο μαύρο της νύχτας θα βγει και η εκπομπή μου»

Το πρωί της Τετάρτης, μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει μαζί με τον Νικόλα Ράπτη, η Ελεονώρα Μελέτη δε δίστασε να πετάξει ένα «καρφί» για την εκπομπή της στον ALPHA και για τις συχνές αλλαγές στις ώρες προβολής.

Η παρουσιάστρια, στη φράση που είπε φάνηκε να είναι πραγματικά ενοχλημένη με το κανάλι και με το γεγονός ότι κάθε εβδομάδα η εκπομπή της βγαίνει στον αέρα και διαφορετική ώρα.

Ελεονώρα Μελέτη ALPHA

«Σήμερα το βράδυ κάποια στιγμή, μετά το Μεσάνυχτα, ξημερώματα ενδεχομένως, μέσα στο μαύρο της νύχτας, θα βγει και η εκπομπή μου. Κάθε Τετάρτη, γύρω στη 1, 1.15, 12.45, 12.30, κάπου εκεί, Εμείς την κάνουμε την δουλειά μας, τον κόπο μας».

Στο ρεπορτάζ της, η Έλενα Πολυκάρπου του Ευτυχείτε τόνισε πως ο ΣΚΑΪ από τη μεριά του θέλει πολύ την Ελεονώρα Μελέτη στην παρουσίαση του Big Brother και έτσι δεν αποκλείεται να τη δούμε να «μετακομίζει» στο κανάλι του Φαλήρου το καλοκαίρι.