Masterchef 5: Τα 4 πλεονεκτήματα του Τζιοβάνι ως νικητής της δοκιμασίας

Είχε να διαλέξει τα δύο από αυτά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Τα 4 πλεονεκτήματα του Τζιοβάνι ως νικητής της δοκιμασίας

Μετά την ανακοίνωση της αποψινής νέας δοκιμασίας του Masterchef, η κριτική επιτροπή αποκάλυψε στον Τζιοβάνι τα τέσσερα πλεονεκτήματα που είχε στην διάθεση του.

Ο συγκεκριμένος διαγωνιζόμενος νίκησε την προηγούμενη δοκιμασία με απόλυτη επιτυχία και για τον λόγο αυτόν είχε να διαλέξει δύο από τα τέσσερα πλεονεκτήματα.

Η κριτική επιτροπή λοιπόν του ανακοίνωσε πως είχε το δικαίωμα να ορίσει αρχηγούς στις δύο ομάδες, να πάρει 20 λεπτά επιπλέον για την ομάδα του, να πάρει έναν παίκτη από την Μπλε ομάδα και να διαλέξει οποιονδήποτε παίκτη επιθυμεί και να του φορέσει μια λευκή ποδιά, δηλαδή να του δώσει ασυλία.

Ο Τζιοβάνι λοιπόν διάλεξε τον επιπλέον χρόνο, δηλαδή να πάρει τα παραπάνω 20 λεπτά ενώ το δεύτερο πλεονέκτημα που επέλεξε ήταν να πάρει έναν παίκτη από την αντίπαλη ομάδα, διαλέγοντας έτσι τον Αντώνη.

Παρόλο που ο Τζιοβάνι είχε το δικαίωμα να πάρει την ασυλία και ουσιαστικά να σώσει τον εαυτό, αυτός διάλεξε να κινηθεί πιο ηθικά, κάτι που ελάχιστοι παίκτες θα έκαναν στην θέση του!

Ντέμη Γεωργίου: «Μετά το MasterChef με έβριζαν επειδή είμαι παντρεμένη με γυναίκα»

Το πρωί της Τετάρτης, η Ντέμη Γεωργίου μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία της από το MasterChef αλλά και στα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για εκείνη μετά από την έξοδό της από το παιχνίδι.

Η Ντέμη Γεωργίου ήταν μία από τις παίκτριες που ξεχώρισε στον περσινό κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής καθώς ήταν μία vegan παίκτρια που έδωσε τα πάντα στην κουζίνα παρόλο που δεν κατάφερε να πάει όσο μπροστά θα ήθελε στον διαγωνισμό.

Η ίδια, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Άλκηστη Αλεξανδράτου, αναφέρθηκε στη σχέση τους αλλά και στο MasterChef.

«Όταν βγήκα από το MasterChef υπήρχαν πολλά αρνητικά σχόλια. Έκαναν κριτικές στο μαγαζί, πατούσαν 0 αστέρια ενώ το μαγαζί ήταν κλειστό και έβριζαν επειδή ήμουν παντρεμένη με γυναίκα. Κάναμε report στην Google και τα κατέβασαν.

Είμαι καλά. Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για τα προσωπικά μου αυτή τη στιγμή. Καλά είναι και η Άλκηστις, σας στέλνει χαιρετισμούς. Μένει στο Λονδίνο. Είμαστε καλά, μιλάμε, επικοινωνούμε, μέχρι εκεί.

Το MasterChef με βοήθησε να βρω τα ψυχολογικά μου και να χρειαστεί πιο μετά να τα λύσω. Η πίεση του εγκλεισμού με βοήθησε αρκετά. Χρειάστηκε να δω πτυχές του χαρακτήρα μου, τις οποίες ούτε εγώ δεν αποδεχόμουν.

Μαγειρικά δεν βοηθήθηκα και δεν πιστεύω ότι θα βοηθηθεί ποτέ και κανείς από κάτι τέτοιο μαγειρικά. Το MasterChef είναι ένα πείραμα, δεν πιστεύω ότι έχει κάποια υπόσταση στον μαγειρικό κόσμο έξω», είπε χαρακτηριστικά η Ντέμη Γεωργίου.