Battle of the Couples trailer (18/3): Έρχεται ένα εκρηκτικό ξεκαθάρισμα στην τελετή των βραχιολιών

Ποια ζευγάρια θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Battle of the Couples trailer (18/3): Έρχεται ένα εκρηκτικό ξεκαθάρισμα στην τελετή των βραχιολιών

Στην Τελετή των Βραχιολιών του Battle of the Couples θα γίνει ένα εκρηκτικό ξεκαθάρισμα. Θα φανερωθεί ο «αρουραίος» που λέει ο Κυριάκος, ή μήπως θα αποδοθούν ευθύνες στα λάθος άτομα; Στρατηγική ή μήπως η επιρροή που ασκούν οι παρέες ωθούν ορισμένα ζευγάρια στο να είναι υποψήφια για αποχώρηση;

Πώς θα εξελιχθεί η ψηφοφορία και ποια ζευγάρια θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο Battle of the Couples;

Battle of the Couples Βασιλάκος

Στη δοκιμασία αποχώρησης οι γυναίκες θα πρέπει να αποδείξουν πόσο πολύ θέλουν να μείνουν και να «σώσουν» τους συντρόφους τους. Τι γεύση έχει αλήθεια η αγάπη; Σίγουρα όχι αυτή που νομίζουν.

Battle of the Couples, απόψε στις 23.00 στον Alpha - Δείτε εδώ και ποιες είναι οι νέες μέρες προβολής του ριάλιτι του ALPHA.

Δείτε το trailer του Battle of the Couples

Πρόωρο τέλος για το Battle of The Couples

Πριν από λίγο καιρό ξεκίνησε το Battle of The Couples ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού, το νέο ριάλιτι του ALPHA, βρίσκεται πολύ κοντά στο να σημειώσει ένα πρόωρο τέλος, λόγω της χαμηλής τηλεθέασης που καταγράφει.

Ήδη από την πρώτη μέρα το Battle of The Couples δεν έκανε καλά ποσοστά και στη συνέχεια, ακολούθησαν μόνο μονοψήφια. Έτσι το κανάλι αποφάσισε να αλλάξει και βασικά να μειώσει τις μέρες προβολής του παιχνιδιού.

Battle of The Couples κόψιμο

Το πρωί της Παρασκευής ωστόσο ο Αλέξης Μίχας ξεκαθάρισε πως ο ALPHA έχει πάρει τις αποφάσεις του, έχει μειώσει τα επεισόδια και έτσι θα προβληθούν μόλις 26.

«Υπάρχουν οριστικές αποφάσεις στον Alpha. Ήταν αντικείμενο συσκέψεων όλες τις προηγούμενες ημέρες και το πρόγραμμα δεν ικανοποίησε, ούτε αισθητικά, ούτε από άποψη τηλεθέασης. Το τελευταίο γύρισμα θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου. Η αρχική έγκριση ήταν για 80 επεισόδια, έπεσαν στα 50 και τελικά θα δούμε 26 επεισόδια».