Battle of the Couples highlights 18/3: Οι εντάσεις, το κλάμα της Σάσας και το ζευγάρι που αποχώρησε

Ένας κακός χαμός στην τελετή των Βραχιολιών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Battle of the Couples highlights 18/3: Οι εντάσεις, το κλάμα της Σάσας και το ζευγάρι που αποχώρησε

Σε διορθωτικές κινήσεις έχει περάσει ο ALPHA όσον αφορά το νέο του ριάλιτι Battle of the Couples και αναμένουμε τα νούμερα τηλεθέασης για να δούμε αν τελικά έπιασε η αλλαγή ώρας και ημέρας.

Μέχρι να τα πάρουμε στα χέρια μας, ωστόσο, πάμε να δούμε τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο...

Battle of the Couples highlights 18/3

«Κυνηγητό» για τον «αρουραίο» της βίλας

Εντάσεις είχαμε και πάλι στην Τελετή των Βραχιολιών στο Battle of The Couples. Τα ζευγάρια δεν έχασαν καιρό να διασταυρώσουν και πάλι τα ξίφη τους λίγο πριν από την ψηφοφορία αποχώρησης με πρωταγωνιστή τον Κυριάκο και τον… «αρουραίο» που βάζει λόγια σε όλους και τους στρέφει εναντίον του.

Όλα ξεκίνησαν με μία παρεξήγηση που εκ παραδρομής – ή ηθελημένα – έθεσε τον Κυριάκο ως το άτομο μες στη βίλα που κινείται υπογείως δημιουργώντας αρνητικό κλίμα εναντίον του Νίκου.

Στην τελετή των Βραχιολιών οι κατηγορίες άρχισαν να εκτοξεύονται πανταχόθεν την ώρα που ο Παναγιώτης Βασιλάκος προσπαθούσε να ανακαλύψει ποιος τελοσπάντων ήταν ο περιβόητος – και ραδιούργος – «αρουραίος» του παιχνιδιού.

Έκλαψε η Σάσα Σταμάτη

Μια ευάλωτη στιγμή είχε η Σάσα Σταμάτη στο Battle of the couples το βράδυ της Πέμπτης στον Alpha. Αφορμή στάθηκε η συγκινητική ιστορία που εξομολογήθηκε ο Νίκος στη βίλα των ζευγαριών.

Ειδικότερα, ο παίκτης του Battle of the couples σημείωσε πως «έχω περάσει πολύ δύσκολα σε κάποια θέματα στη ζωή μου και έχω κλάψει πολλές φορές. Όταν έχασα τον πατέρα μου σε ηλικία 5 χρονών, μείναμε ξαφνικά μόνοι εγώ, ο αδελφός μου και η μαμά μου. Μετά που πέθανε ο μπαμπάς μου, κάηκε και το σπίτι που μέναμε». Η δημοσιογράφος και coach στο ριάλιτι του Alpha δεν έκρυψε την έκπληξη της με όσα ο παίκτης της έλεγε.

«Υποχρεωτικά δεν μπορούσαμε να μείνουμε κάπου και χωριστήκαμε. Τελικά τα κατάφερε η μαμά μου και φτιάξαμε το σπίτι μας. Με τα χρόνια ξανάφτιαξε τη ζωή της με έναν άνθρωπο. Και αυτός πατέρας ήταν, μας βοήθησε» πρόσθεσε ο παίκτης του Battle of the couples. «Ζήσαμε πολύ δύσκολες καταστάσεις, μεγάλη πείνα και δεν ολοκλήρωσα το σχολείο. Μέχρι β’ γυμνασίου πήγα γιατί ξεκίνησα να δουλεύω στην οικοδομή. Όλα πήγαιναν ωραία μέχρι που έχασα ξαφνικά τον πατριό μου».

«Μου στοίχισε πάρα πολύ, η ψυχολογία μου έπεσε στο μηδέν και μετά από τρεις μήνες έχασα και την μαμά μου από καρκίνο» συμπλήρωσε ο Νίκος για να σπεύσει η Σάσα Σταμάτη, βουρκωμένη, να τον αγκαλιάσει.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της σε αυτή την εξομολόγηση…

Ποιο ζευγάρι αποχώρησε;

Ο έρωτας περνά από το στομάχι και αυτό κλήθηκαν να επιβεβαιώσουν τα υποψήφια ζευγάρια προς αποχώρηση στο Battle of The Couples το βράδυ της Πέμπτης.

Ο στίβος «μάχης» που στήθηκε ήταν ιδιαίτερος με αποκορύφωμα τον τελευταίο στίβο μάχης που περίμενε τους παίκτες, στον οποίο έπρεπε να βρουν το κλειδί που θα απελευθέρωνε τον σύντροφό τους…Όμως, δεν ήταν εύκολο γιατί για να το αποκτήσουν θα έπρεπε να καταναλώσουν το περιεχόμενο 6 αμφιλεγόμενων πιάτων που κρύβονταν κάτω από τις καμπάνες που βρίσκονταν απέναντί τους.

Κυριάκος, Μαριάννα και Νίκος με Μαρίνα έβαλαν τα δυνατά τους αλλά στο τέλος μόνο ένα ζευγάρι έμεινε.

Έτσι, αυτοί που αποχώρησαν ήταν ο Κυριάκος με την Μαριάννα.