Ήλιος: Ο Δημήτρης αποφασίζει να αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό του Μενέλαου

Όσα θα δούμε απόψε στον ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ήλιος: Ο Δημήτρης αποφασίζει να αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό του Μενέλαου

Ο Δημήτρης στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Ήλιος, παίρνει την απόφαση να αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό του Μενέλαου στην Αλίκη, το οποίο μάλιστα θα φέρει πολλές ανατροπές.

Όσα θα δούμε απόψε το βράδυ στην σειρά Ήλιος

Παρασκευή 19 Μαρτίου – Επεισόδιο 125

Ο Δημήτρης δέχεται μία πληροφορία-βόμβα για τον Μενέλαο Μακρίδη, που ανατρέπει τα δεδομένα και ξέρει πως όταν μαθευτεί, θα επηρεάσει τις ζωές πολλών και κυρίως του Φίλιππου.

Ήλιος ANT1 εξελίξεις 19/3

Η Διώνη έρχεται αντιμέτωπη με την σκληρή αλήθεια, όσον αφορά στις επιχειρηματικές δραστηριότητες του πατέρα της, ωστόσο νιώθει πως δεν μπορεί να σταθεί απέναντί του. Μια φωτογραφία της Ιωάννας θα δημιουργήσει αμφιβολίες στο μυαλό της Νέλλης, η οποία θα μιλήσει γι’ αυτές στην Αλίκη.

Η Σοφία είναι σε τρομερό δίλημμα για το αν θα πρέπει να πει στον Χρήστο την αλήθεια για τη Δάφνη. Ο Δημήτρης αποφασίζει να αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό του Μενέλαου στην Αλίκη. . Στα επόμενα επεισόδια να σημειώσουμε πως η Ιωάννα θα δεχθεί δολοφονική επίθεση.

Ο Μενέλαος αποκαλύπτει στον Φίλιππο πως είναι πατέρας του

Ο Μενέλαος αποφασίζει να αποχαιρετίσει τη Διώνη στο νοσοκομείο, πριν εγκαταλείψει τη χώρα. «Πρέπει να φύγω. Δεν υπάρχει άλλη λύση αυτή τη στιγμή. Θα επικοινωνήσω μαζί σου το συντομότερο δυνατό», της λέει. Η Λήδα όμως τον βλέπει και ειδοποιεί τον Δημήτρη. Αυτή η κίνηση του Μενέλαου όμως, θα τον φέρει αντιμέτωπο και με τον Φίλιππο.

Ήλιος Φίλιππος Διώνη

Η ώρα της αλήθειας έφτασε. «Θα σου τα πω όλα. Φίλιππε, είμαι ο πατέρας σου. Είσαι γιος μου», του αποκαλύπτει. Την ώρα που η αστυνομία ψάχνει παντού για τον Μενέλαο, ο Φίλιππος συγκλονισμένος από την αποκάλυψη που του έκανε, είναι αποφασισμένος να μάθει όλη την αλήθεια και τον κρύβει στο σπίτι του, μέχρι να του τα πει όλα. Ο Μενέλαος απαιτεί να βρίσκεται μπροστά και η Αλεξάνδρα. Γίνεται μια σφοδρή αντιπαράθεση των δύο, που φτάνει στα άκρα.

Ο Δημήτρης υποψιάζεται ότι ο Μενέλαος βρίσκεται στο σπίτι του Φίλιππου και πάει να τον βρει. Προσπαθώντας να μπει μέσα στο σπίτι, θα αιφνιδιαστεί από έναν πυροβολισμό. Ο Φίλιππος αδυνατεί να αντιμετωπίσει την αλήθεια. Επιτίθεται στην Αλεξάνδρα, ενώ εκείνη, για να του αποδείξει πόσο αγαπάει την οικογένειά της, του αποκαλύπτει μία ακόμη σοκαριστική αλήθεια: «Η Διώνη δεν είναι παιδί του Μενέλαου». Την ίδια στιγμή η Διώνη ετοιμάζεται να φύγει για πάντα από την πόλη.