Η Φάρμα: Τα έβαλε ο Ιατρόπουλος με την Κυριακή - «Χρησιμοποιείς άσχημο λεξιλόγιο»

«Είναι απαράδεκτο για την δική μου ηθική»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Φάρμα: Τα έβαλε ο Ιατρόπουλος με την Κυριακή - «Χρησιμοποιείς άσχημο λεξιλόγιο»

Μια έντονη διαφωνία είχε σήμερα η Κυριακή με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, με τον δεύτερο να προσβάλλεται από μερικές λέξεις της πρώτης.

Μετά την ανακοίνωση της Μαρίας Μιχαλοπούλου για τους δύο υπηρέτες της εβδομάδας, η Κυριακή έδειξε την ενόχληση με την απόφαση της ενώ δήλωσε πως ήταν σίγουρη πως θα διάλεγε αυτή για υπηρέτη, αν δεν είχε νικήσει το quiz.

Ωστόσο, προκειμένου να επιχειρηματολογήσει τα λεγόμενα της, χρησιμοποίησε μερικές λέξεις όπως «κατατροπώνω», «μονομαχώ» κτλ, τα οποία στάθηκαν αφορμή να εκνευριστεί ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και να της επιτεθεί, υποστηρίζοντας πως χρησιμοποιεί ένα βαρύ και άσχημο λεξιλόγιο, ενώ την ίδια στιγμή τους υπενθύμισε πως βρίσκονται σε ένα παιχνίδι, για αυτό πρέπει να ηρεμήσουν.

Η Φάρμα Ιατρόπουλος για Κυριακή

Η Φάρμα - Παναγιώτης Χατζόπουλος: «Οι πιο δυνατοί παίκτες είναι ο Ντούπης και ο Βασιλάκης»

Το πρωί της Δευτέρας, ο Παναγιώτης Χατζόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων μίλησε για τους πιο δυνατούς παίκτες της Φάρμας, ενώ αποκάλυψε και πως η Κυριακή Κατσογερσάκη είναι πιο ωραία από κοντά.

Ο Παναγιώτης ήταν ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από τη Φάρμα μετά τη μονομαχία του με τον Θανάση Πάτρα και όπως εξήγησε στεναχωρήθηκε πολύ.

Παναγιώτης Χατζόπουλος Φάρμα

«Μου έδωσαν ένα γράμμα με τα αθλήματα μέσα και εγώ έπρεπε να διαβάσω και να αξιολογήσω, αλλά όταν διαβάζεις και δεν τα έχεις μπροστά σου και είναι και τα πρώτα δεν ξέρεις τι γίνεται.

Είναι πιο ωραία από κοντά η Κυριακή Κατσογρεσάκη, δεν φαίνεται αλλά είναι πιο ωραία. Ο πιο δυνατός παίκτης είναι ο Ντούπης και ο Βασιλάκης στα αγωνίσματα. Σαν προσωπικότητες, ο Ιατρόπουλος και ο Τζώρτζογλου, από γυναίκες δεν έχω δει ακόμα κάποια δυναμική.

Η Μαρία η αγρότισσα είναι ένα ιδιαίτερο παιδί γενικά σε όλα του, προσπαθεί σε όλα να υπάρχει και να υπερισχύει και δεν τα καταφέρνει, μάλλον το αντίθετο. Η Σοφία Παυλίδου είναι απίστευτη μας έφτιαχνε καφέ, μας μαγείρευε το πήρε πολύ ψύχραιμα ότι μπήκε υπηρέτρια και πιστεύω κρατάει μία πισινή», είπε χαρακτρηριστικά ο Παναγιώτης Χατζόπουλος.