Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έξαψη: Πιάνονται στα χέρια Αλέξανδρος και Κωστής για την Εβίτα

Ομως μια εξαφάνιση έρχεται να τους αναστατώσει όλους.....

Έξαψη: Πιάνονται στα χέρια Αλέξανδρος και Κωστής για την Εβίτα
TV24 20.03.2021 15:12
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στην σειρά Έξαψη ο Αλέξανδρος και ο Κωστής, έχουν πλέον πολλά να χωρίσουν και κανείς από τους δύο δεν είναι ψύχραιμος. Ομως η εξαφάνιση της Τζόυ θα φέρει τα πάνω-κάτω και θα αναστατώσει τη ζωή όλων.

Η Τζόυ σοκάρεται όταν μαθαίνει, τυχαία, την αλήθεια για τον πατέρα της. «Ο Κωστής είναι ο πατέρας μου;», μονολογεί. Νιώθει ότι γκρεμίζεται όλη η ζωή της. Την ίδια ώρα η Εβίτα μιλά ανοιχτά στον Αλέξανδρο για το παρελθόν της με τον Κωστή. «Ηταν ο πρώτος μου έρωτας.

Η μητέρα μου έκανε τα πάντα για να με απομακρύνει από εκείνον και τα κατάφερε στήνοντας πλεκτάνη. Κι εγώ την πίστεψα», του εξηγεί. Αλέξανδρος και Κωστής συναντιούνται και είναι παρόντες η Κλαίρη και ο Τίμος. Οι δύο άντρες έρχονται αντιμέτωποι, τόσο με την αλήθεια όσο και μεταξύ τους. Τα πνεύματα είναι οξυμένα. «Εχεις το θράσος να εμφανίζεσαι μπροστά μου;», του λέει ο Αλέξανδρος.

«Μιλάς εσύ με τα όσα έχεις κάνει στην Εβίτα;», του απαντάει. «Την Εβίτα να μην την πιάνεις στο στόμα σου. Μακριά από εκείνη και την κόρη μου», είναι η δική του απάντηση. «Η Τζόυ είναι δική μου κόρη», είναι τα λόγια του Κωστή και πιάνονται στα χέρια.

Έξαψη πιάνονται στα χέρια Αλέξανδρος Κωστής

Ο Τίμος προσπαθεί να συγκρατήσει τον Κωστή και η Κλαίρη τον Αλέξανδρο. Ομως μια εξαφάνιση έρχεται να τους αναστατώσει όλους. Η Τζόυ αγνοείται. Η Εβίτα είναι στα όρια της κατάρρευσης και η Ιριδα πιέζει τον Τζώρτζη να ασχοληθεί με την οικογενειακή κρίση. Αποκαλύφθηκε πως η Τζόυς είναι κόρη του Κωστή.

Η Εβίτα συναντά στην απελπισία της την Κλαίρη στην σειρά Έξαψη

Η εξαφάνιση της Τζόυ έχει φέρει τα πάνω-κάτω στις ζωές όλων. Ο Αλέξανδρος ξεσπά μπροστά στην Κλαίρη. «Παράτα με. Εχω χάσει το παιδί μου, όλα έχουν διαλυθεί», της φωνάζει. Ο Τζώρτζης στέκεται στο πλευρό της Εβίτας, ενώ ο Κωστής περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του. Αυτή τη φορά δεν θα σταθεί τόσο δυνατός. Μετά από 17 χρόνια, χάνει τον έλεγχο της νηφαλιότητάς του.

Η Εβίτα πάνω στην απελπισία της επισκέπτεται το παντοπωλείο της Κλαίρης. «Ξέρω ότι η κόρη μου έχει σχέση με τον αδελφό σου. Με εκείνον είναι; Η Τζόυ έχει εξαφανιστεί. Πάω να τρελαθώ», της λέει. Ομως η Κλαίρη δεν ξέρει τίποτα. Την ίδια ώρα ο Ορφέας και η Μαρίνα ενώνουν τις δυνάμεις τους στην υπόθεση της Βίκυς. Η Βίκυ βρίσκει το μαγνητοφωνάκι της κρυμμένο σε ένα απρόσμενο μέρος. Ο Ορφέας ανακαλύπτει κάτι που αλλάζει όλα τα δεδομένα της έρευνας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χώρισε μετά από 8 χρόνια σχέσης η Αναστασία Παντούση

Έξαψη: Η Μαρίνα αγνοείται - Φόβοι ότι κάηκε ζωντανή

Share