Η Φάρμα: «Δίκασε» το Twitter τον επιστάτη μετά το ξέσπασμα του - «Mr αντιπαθητικός 2021»

«Επιτέθηκε» στην Μιχαλοπούλου και το πλήρωσε ακριβά από τους τουιτεράδες!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Φάρμα: «Δίκασε» το Twitter τον επιστάτη μετά το ξέσπασμα του - «Mr αντιπαθητικός 2021»

Μεγάλο εκνευρισμό φαίνεται να προκάλεσε το ξέσπασμα του Βασίλη Φιλίππου στους τηλεθεατές της Φάρμας και ιδιαίτερα στους χρήστες του twitter.

Συγκεκριμένα, ο επιστάτης έφτασε νωρίς το πρωί στο σπίτι των αγροτών, με τον ίδιο να γίνεται έξαλλος με την Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία δεν είχε ξυπνήσει ακόμη, κάτι που θα έπρεπε όμως να έχει κάνει σαν αρχηγός της ομάδας.

Η ίδια προσπάθησε να εξηγήσει τον λόγο που άργησε να σηκωθεί, όμως αυτός εκνευρίστηκε και μάλιστα σαν τιμωρία, δεν τους έδωσε κατσίκες, κάτι που εξόργισε τους περισσότερους παίκτες.

Η Μαρία αμέσως μετά δέχτηκε τρομερή επίθεση από τους συμπαίκτες της και ιδιαίτερα από την Μαρία Θωμά, με την πρώτη να ξεσπά σε κλάματα. Οι χρήστες του twitter φαίνεται ωστόσο να τάχθηκαν υπέρ της αρχηγού και να «δικάζουν» τον επιστάτη για την υπερβολική αντίδραση του.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο πετυχημένα tweets

Η Φάρμα επιστάτης twitter

Η Φάρμα Βασίλης επιστάτης twitter

Η Φάρμα Φιλίππου επιστάτης twitter

Η Φάρμα Βασίλης Φιλίππου επιστάτης twitter

Βασίλης Φιλίππου: Ο επιστάτης της Φάρμας είχε παίξει στο Deal

Ο επιστάτης της Φάρμας, Βασίλης Φιλίππου, είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πρόσωπα που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις στο νέο παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1, αφού καθημερινά το Twitter τον αποθεώνει για την εμφάνισή του.

Αυτό που μπορεί να μην γνωρίζατε ωστόσο είναι ο Βασίλης Φιλίππου έχει μία μικρή τηλεοπτική πείρα αφού πριν από λίγο καιρό, είχε δοκιμάσει την τύχη του και στο Deal.

Και ενώ οι εργασίες που έχει αναθέσει στους διαγωνιζόμενους στη Φάρμα, τους έχουν φτάσει στα άκρα, ο Βασίλης Φιλίππου έχει σκοπό να τους δυσκολέψει ακόμα περισσότερο.

Βασίλης Φιλίππου Deal

Μάλιστα, ο Βασίλης τα πήγε και πολύ καλά στο παιχνίδι αφού κατάφερε να φύγει με 11.000 ευρώ στην τσέπη του!