Masterchef 5: Ιωάννης για Μαρίνα - «Δεν θα λείψεις σε κανέναν!»

Άσχημο το κλίμα όσο ετοίμαζε το πιάτο της

Masterchef 5: Ιωάννης για Μαρίνα - «Δεν θα λείψεις σε κανέναν!»

Βαρύ ήταν το κλίμα στην αποψινή ψηφοφορία του Masterchef, με τον Ιωάννη Αυλωνίτη να ρίχνει τα «καρφιά» του την ώρα που η Μαρίνα ετοίμαζε το πιάτο της.

Οι τρεις παίκτες που βρέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν, η Λία Μακροστέργιου, ο Αλέξανδρος Συνοδινός και η Μαρίνα Ντεμολλάι και μπήκαν στην κουζίνα πιο αποφασισμένοι από ποτέ.

Ωστόσο, το άγχος της Μαρίνας φαίνεται να ήταν αρκετό ενώ την ώρα που μαγείρευε είπε: «Δεν πιστεύω πως θα λείψω σε κανέναν άμα αποχωρήσω σήμερα»

Εκείνη την στιγμή, ο Ιωάννης από τον εξώστη της απάντησε: «Σίγουρα δεν θα λείψεις σε κανέναν»! Στις κάμερες ο Ιωάννης δήλωσε ότι πως θα το υποστεί ότι δεν θα λείψει σε κανέναν.

Masterchef 5: Ιωάννης για Μαρίνα καρφιά

Κατερίνα Λένη για Masterchef: «Στο σπίτι γίνεται τσίρκο από το πρωί ως το βράδυ»

Το πρωί της Τρίτης, η Κατερίνα Λένη σχολίασε όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, με την ίδια να ασκεί αρκετά σκληρή κριτική.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής θυμήθηκε αυτά που είχε περάσει στο σπίτι και έτσι μέσα από το Ευτυχείτε, προχώρησε σε μερικές αποκαλύψεις.

Κατερίνα Λένη για masterchef

Η Κατερίνα είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να πω τόσα πολλά για το χθεσινό επεισόδιο… Λίγο με κουράζει η τόσο πολύ κακία, ειρωνεία, ίντριγκα και εκδίκηση. Θέλω να σε εκδικηθώ για το ένα, το άλλο. Αλλά στο τέλος – εγώ διαφωνώ με αυτό – δεν θα μαγειρέψω για να είμαι ασφαλής. Αν είσαι μάγκας και θέλεις να δώσεις στους άλλους 30λεπτα, κάτσε και εσύ μαγείρεψε κάτω.

Πού να διαβάσουν; Στο σπίτι γίνεται τσίρκο από το πρωί ως το βράδυ. Εγώ το έχω ζήσει αυτό το πράγμα. Υπάρχουν παίκτες που θέλουν να διαβάσουν, αλλά υπάρχει κόσμος που το βλέπει σαν πενταήμερη. Δεν μπορώ να σου περιγράψω τι γίνεται μέσα στο σπίτι. Διαβάζεις και δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. Γίνεται της τρελής μέσα στο σπίτι».