Ήλιος: Η Διώνη έρχεται αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της

Όσα θα δούμε απόψε 22/3 στον ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ήλιος: Η Διώνη έρχεται αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της

Απόψε στην σειρά Ήλιος, η Διώνη ψάχνοντας αποδείξεις για την ενοχή του πατέρα της, βρίσκει το μεγαλύτερο μυστικό του και έρχεται αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της.

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος;

Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να απομακρύνει τον Φίλιππο απ’ την Διώνη που είναι ξανά μαζί.

Εντωμεταξύ, η Ιωάννα μετακομίζει στο σπίτι της Αλίκης. Η Νέλλη παραμένει ακόμα καχύποπτη μαζί της με αποτέλεσμα να χαλάσει τη σχέση της με τον Μιχάλη και να ψυχρανθεί με την Αλίκη.

Η Σοφία, ενώ σέβεται την απόφαση της Δάφνης, παραμένει αναποφάσιστη για το αν μπορεί να μοιραστεί το μυστικό με τον Χρήστο. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στην Αλίκη την πραγματική ταυτότητα του Μενέλαου, ενώ εκείνος είναι έτοιμος να ομολογήσει όλη την αλήθεια στον Φίλιππο.

Η Διώνη ψάχνοντας αποδείξεις για την ενοχή του πατέρα της, βρίσκει το μεγαλύτερο μυστικό του και έρχεται αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της. Δείτε όλες τις εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Ήλιος ΑΝΤ1 εξελίξεις

Ήλιος: Δολοφονούν τον Μενέλαο μέσα στην φυλακή

Στην σειρά Ήλιος, η Ιωάννα μεταφέρεται σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ ο Μενέλαος συλλαμβάνεται. Ομως και οι δύο δεν θα έχουν καλή κατάληξη, με τον δεύτερο να δολοφονείται μέσα στην φυλακή.

Ο Δημήτρης συναντά την υπηρέτρια του Μενέλαου. «Πρέπει να μου πεις όσα ξέρεις. Μίλα πριν να είναι αργά και θεωρηθείς κι εσύ συνεργός», της λέει.

Ετσι αποκτά ένα σημαντικό στοιχείο για το κατηγορητήριό του. Τον συλλαμβάνει και τον οδηγεί και πάλι στη φυλακή. Λίγο αργότερα ο Μενέλαος δέχεται δολοφονική επίθεση. Υπάρχει αναστάτωση. Κανείς δεν μιλάει για το ποιος τον χτύπησε ή ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την πράξη.

Ο Μενέλαος τελικά χάνει τη ζωή του. Οι έρευνες ξεκινούν. Οι υποψίες στρέφονται εκτός από το περιβάλλον του και τον υπόκοσμο όπου συναναστρεφόταν και στην Αλεξάνδρα. Αλλωστε οι δυο τους ποτέ είχαν γίνει άσπονδοι εχθροί και το γεγονός ότι η Αλεξάνδρα ποτέ δεν φανέρωσε στον Φίλιππο την ταυτότητα του πατέρα του, την καθιστά υπόλογη. Ενώ, η Διώνη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο Φίλιππος πάλι νιώθει ανάμεικτα συναισθήματα αφού πριν καλά-καλά συνειδητοποιήσει ότι ο Μενέλαος είναι ο πατέρας του, και πριν προλάβει να καταλάβει τι συμβαίνει μέσα του για όσα έχουν συμβεί, μαθαίνει τα νέα του θανάτου του. Αποφασίζει να πάει στην κηδεία του, αλλά διστάζει όταν βλέπει και τη Διώνη έξω από το νεκροταφείο. Ομως κάνει το βήμα και την πλησιάζει. Οι δυο τους του λένε το «τελευταίο αντίο».

Ήλιος δολοφονούν τον Μενέλαο

Η Αλίκη, ενώ ξαναβρίσκει σιγά-σιγά την ηρεμία της μετά τις «προειδοποιήσεις» των ανθρώπων του Μενέλαου, θα αιφνιδιαστεί από μια νέα επίθεση. Κάποιος πυροβολεί εν ψυχρώ την Ιωάννα μέσα στο σπίτι της. Η γυναίκα μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας στο πλευρό της την Αλίκη. «Τι θα κάνω; Αν πεθάνει δεν θα το αντέξω.

Τώρα που τη βρήκα να τη χάσω ξανά και για πάντα», λέει κλαίγοντας. Αργότερα, χάρη στη βοήθεια της Λήδας και της Νέλλης, θα ανακαλύψει μια συγκλονιστική αλήθεια... Τα πάντα θα ανατραπούν αιφνιδιαστικά επηρεάζοντας τις ζωές όλων. Η Ιωάννα δεν θα τα καταφέρει τελικά και θα πεθάνει.

Η Αλίκη είναι ένα ράκος. Κλαίει με αναφιλητά, όμως σοκάρεται ακόμη περισσότερο μετά απ’ αυτό που μαθαίνει από τον Δημήτρη κι έχει να κάνει με την Ιωάννα. Εκείνος προσπαθεί να παρηγορήσει την Αλίκη. «Ισως ο Μιχάλης γνωρίζει την αλήθεια. Πρέπει να του μιλήσεις», τη συμβουλεύει.

Ο Μιχάλης, με τη σειρά του γεμάτος τύψεις, διώχνει τη Νέλλη από τη ζωή του και παραιτείται από τη φάρμα. Ο Δημήτρης ψάχνει να βρει ποιος μπορεί να ήθελε νεκρή την Ιωάννα. Η έρευνα, αλλά και μια λεπτομέρεια που κανείς δεν είχε προσέξει, οδηγεί σε ένα συμπέρασμα που αναστατώνει τον Δημήτρη, αλλά και την Αλίκη.

«Ο στόχος δεν ήταν η Ιωάννα αλλά εσύ», της αποκαλύπτει και εκείνη για μια ακόμη φορά νιώθει τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της καθώς αντιλαμβάνεται με τρόμο ότι ο εφιάλτης της δεν έχει τελειώσει.