Εικόνες: Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει το ταξίδι του στην μαγευτική Σουηδία

Μη χάσετε το επόμενο επεισόδιο σήμερα στο Open!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εικόνες: Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει το ταξίδι του στην μαγευτική Σουηδία

Ο Τάσος Δούσης και οι "Εικόνες" συνεχίζουν τα ταξίδια στον κόσμο! Αυτή τη φορά φτάνουν στη Σουηδία και εμείς θα δούμε το δεύτερο μέρος αυτού του υπέροχου ταξιδιού, απόψε, Κυριακή 28 Μαρτίου στις 20.00, στο OPEN.

Σε αυτή την εκπομπή κάνουν τη βόλτα τους στο κέντρο της Στοκχόλμης και θαυμάζουν τις εντυπωσιακές γέφυρες. Επισκέπτονται την Όπερα, το hot point στο κέντρο της Στοκχόλμης, και το Grant Cafe με την αξιοσημείωτη ιστορία. Επισκέπτονται στον Βασιλικό Κήπο, το πασίγνωστο Μουσείο Βάσα και μένουν έκπληκτοι με τα καταπληκτικά μέγαρα που κοσμούν τους δρόμους της Στοκχόλμης και το όλο κινηματογραφικό σκηνικό.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του δεν παραλείπουν να δοκιμάσουν τις σπεσιαλιτέ ενός εστιατορίου με ρεκόρ Γκίνες και να επισκεφτούν τον ναό της γαστρονομίας στην Στοκχόλμη. Ο γνωστός εκδότης και δημοσιογράφος συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις "Εικόνες", ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Το trailer του νέου επεισοδίου Εικόνες

Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του! Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!