Μεσάνυχτα: Η Μάρω Κοντού και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Θα αποκαλύψουν άγνωστες πτυχές της ζωής τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μεσάνυχτα: Η Μάρω Κοντού και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Αύριο, Τετάρτη 24 Μαρτίου στη 01:15, η εκπομπή Μεσάνυχτα και η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξενούν τη Μάρω Κοντού και τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, οι οποίοι θα συγκλονίσουν με τις αποκαλύψεις τους.

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για τη πορεία της στο χώρο του ελληνικού κινηματογράφου, αναφέρεται στην προσωπική της ζωή και αποκαλύπτει πως όταν γνώρισε τον πρώτο της σύζυγο τον ερωτεύτηκε τόσο πολύ που διέλυσε τον αρραβώνα της με εφοπλιστή.

Εξηγεί γιατί, τελικά, η μοναχικότητα της ταιριάζει καλύτερα αν και παραδέχεται πως στάθηκε στο πλευρό του πρώην συζύγου της τα τελευταία χρόνια της ζωής του παρά το γεγονός ότι εκείνος ήταν… άτακτος στο γάμο τους.

Μάρω Κοντού Μεσάνυχτα

Μιλά για το ταξίδι στην αυτογνωσία και πως αυτό την έκανε να αλλάξει κοσμοθεωρία στα 50 της μετά το θάνατο της μητέρας της. Τέλος, μας διηγείται και άγνωστες ιστορίες από τον κινηματογράφο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και άλλους πρωταγωνιστές.

Ακόμα, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο μεγάλος νικητής του J2US, κάθεται στην καρέκλα του καλεσμένου και μας συστήνεται απ’ την αρχή. Μας αποδεικνύει πως πέρα από εμφανίσιμος είναι και καλλιεργημένος.

Μιλά για τον δρόμο της αυτοβελτίωσης και πώς τον βοήθησαν σε αυτό τα ταξίδια του στο εξωτερικό, όπου ζούσε για μέρες σαν μοναχός.

Αποκαλύπτει πως όταν ταξίδευε στην Ινδία παραλίγο να τον απαγάγουν περιγράφοντας πώς κατάφερε να ξεφύγει από τους επίδοξους απαγωγείς.

Το δημόσιο σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για τον ALPHA - «Μέσα στο μαύρο της νύχτας θα βγει και η εκπομπή μου»

Το πρωί της Τετάρτης, μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει μαζί με τον Νικόλα Ράπτη, η Ελεονώρα Μελέτη δε δίστασε να πετάξει ένα «καρφί» για την εκπομπή της στον ALPHA και για τις συχνές αλλαγές στις ώρες προβολής.

Η παρουσιάστρια, στη φράση που είπε φάνηκε να είναι πραγματικά ενοχλημένη με το κανάλι και με το γεγονός ότι κάθε εβδομάδα η εκπομπή της βγαίνει στον αέρα και διαφορετική ώρα.

Ελεονώρα Μελέτη ALPHA

«Σήμερα το βράδυ κάποια στιγμή, μετά το Μεσάνυχτα, ξημερώματα ενδεχομένως, μέσα στο μαύρο της νύχτας, θα βγει και η εκπομπή μου. Κάθε Τετάρτη, γύρω στη 1, 1.15, 12.45, 12.30, κάπου εκεί, Εμείς την κάνουμε την δουλειά μας, τον κόπο μας».

Στο ρεπορτάζ της, η Έλενα Πολυκάρπου του Ευτυχείτε τόνισε πως ο ΣΚΑΪ από τη μεριά του θέλει πολύ την Ελεονώρα Μελέτη στην παρουσίαση του Big Brother και έτσι δεν αποκλείεται να τη δούμε να «μετακομίζει» στο κανάλι του Φαλήρου το καλοκαίρι.