MasterChef 5: Τέσσερις οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Κωνσταντίνα, Αννούς, Παύλος και Αντώνης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Τέσσερις οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η δοκιμασία του τεστ δημιουργικότητας έφερε... στη σέντρα τέσσερις παίκτες στο MasterChef, με τους κριτές να μην είναι καθόλου ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις τους και να τους ανακοινώνουν, ότι πρέπει να μαγειρέψουν για την παραμονή τους.

Μετά τα ευχάριστα νέα και την επικράτηση του Παναγιώτη Τζαμαλή, που πήρε και την κάρτα ασυλίας, οι κριτές πέρασαν στο δύσκολο κομμάτι με τις χειρότερες προσπάθειες. Πέντε παίκτες ξεχώρισαν αρνητικά, με τον Παύλο, τον Αντώνη, την Ανούς, την Κωνσταντίνα και τη Μαρίνα να καλούνται μπροστά.

Στο τέλος, όμως, για ελάχιστες λεπτομέρειες η τελευταία γλίτωσε τη δύσκολη διαδικασία. Κάπως έτσι, οι πρώτοι τέσσερις τέθηκαν ως υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο MasterChef 5

Με 5 πρόσωπα από το MasterChef η νέα εκπομπή του Star

Το πρωί της Τρίτης, η εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου έκανε μία αποκάλυψη σχετικά με τη νέα εκπομπή μαγειρικής που θα ξεκινήσει στο Star, με τίτλο Cookbeef, η οποία θα γίνει από πρόσωπα που έχουν περάσει από το MasterChef.

Συγκεκριμένα, παρουσιαστές της εκπομπής θα είναι ο Νίκος Θωμάς (F&B του MasterChef), οι Μανώλης Σαρρής και Σταύρος Βαρθαλίτης - ο οποίος κάνει κάποιες εμφανίσεις στην πρωινή εκπομπή του Star - (νικητές των MasterChef 3 και 4), ο Χρήστος Γλωσσίδης (φιναλίστ του MasterChef 2) και ο Σάββας Ληχανίδης.

«Ετοιμάζουν μια εκπομπή με θέμα τη μαγειρική που θα έχει και πολύ… χιούμορ. Θα μας δείχνουν πώς μπορούμε να κάνουμε εύκολες και οικονομικές συνταγές παράλληλα με το να περνάμε καλά, να κάνουμε κέφι με αυτό που κάνουμε και θα δούμε άλλους τρόπους μαγειρικής, σύντομους, εύκολους, γρήγορους και πάνω απ’ όλα οικονομικούς. Θα διασκεδάζουμε και παράλληλα θα μαθαίνουμε», είπε η Δήμητρα Καλφούντζου στην Φωλιά των ΚουΚου.