Καφέ της Χαράς 24/3: Η χήρα επιστρέφει στο χωριό για να πάρει την εκδίκησή της

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καφέ της Χαράς 24/3: Η χήρα επιστρέφει στο χωριό για να πάρει την εκδίκησή της

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις που θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο Το Καφέ της Χαράς, με την Χήρα να επιστρέφει προκειμένου να πάρει εκδίκηση.

Η αποκάλυψη ότι πίσω από το όνομα της Δαπόντε κρύβεται η Δοξούλα, γνωστή απλά και ως χήρα, θα συγκλονίσει όχι μόνο το χωριό αλλά και το Πανελλήνιο. Η άλλοτε ερωμένη του Φατσέα, παρουσιάζει στα media την εικόνα μιας γυναίκας κατατρεγμένης, που τελικά κατάφερε να νικήσει τις αντιξοότητες και να γίνει επιτυχημένη συγγραφέας.

Η χήρα επιστρέφει στο χωριό που την περιφρόνησε, για να πάρει την εκδίκησή της. Θα αποκαλύψει πολλά, προκειμένου να καταστρέψει τον Φατσέα και τον Περίανδρο. Κι ενώ η χήρα σπέρνει τον πανικό, ο Περίανδρος εξομολογείται, επιτέλους, στην Χαρά τον αιώνιο έρωτά του.

Καφέ της Χαράς 24/3

Χάρης Ρώμας: Η ανάρτηση για το τελευταίο γύρισμα του Καφέ της Χαράς

Τα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς ολοκληρώθηκαν και έτσι, ο Χάρης Ρώμας με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να αποχαιρετήσει την αγαπημένη σειρά του με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο.

Ο ηθοποιός, εμφανώς συγκινημένος, αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης επιστροφής τους Καφέ της Χαράς, το οποίο βέβαια θα ολοκληρωθεί στον ΑΝΤ1 τον Ιούνιο, έχοντας αλλάξει ημέρα προβολής.

«Χθες ήταν το τελευταίο γύρισμα του ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ, της εμβληματικής, νομίζω, σειράς μας που συντροφεύει τους τηλεθεατές 5 σεζόν. Τα καινούργια επεισόδια, βεβαίως, θα συνεχίζουν να προβάλλονται κανονικά μέχρι τον Ιούνιο.

Ένα μόνο δάκρυ επέτρεψα στον εαυτό μου γιατί αν άφηνα ανεξέλεγκτα τα συναισθήματα θα έκλαιγα ώρες. Μπορεί και μέρες! Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους, συνεργάτες και συντελεστές για τις χαρές και τις συγκινήσεις που περάσαμε μαζί. Ιδίως την Άννα που μαζί το γεννήσαμε. Με παρηγορεί το ότι κάθε τέλος το διαδέχεται μία καινούργια αρχή. Ακόμη και τον θάνατο. Έτσι θέλω να πιστεύω!!!» έγραψε ο Χάρης Ρώμας στην ανάρτησή του.

Χάρης Ρώμας Καφέ της Χαράς