Η Φάρμα: Αυτό είναι το βιογραφικό της Κάτιας Δέδε

Θα μπει στο επεισόδιο της Παρασκευής!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Φάρμα: Αυτό είναι το βιογραφικό της Κάτιας Δέδε

Η Κάτια Δέδε είναι η νέα παίκτρια της Φάρμας η οποία στο επεισόδιο της Παρασκευής πρόκειται να εισβάλλει στην Φάρμα του ΑΝΤ1, ενώ σε λίγες μέρες θα δούμε να μπαίνει στο παιχνίδι και ο Τάσος Ξιαρχό.

Αυτό είναι το βιογραφικό της Κάτιας Δέδε

Η Κάτια Δέδε είναι blogger και φωτογράφος. Γεννήθηκε στην Ουκρανία και σε ηλικία 5 ετών ήρθε με τη μητέρα της στην Ελλάδα. Ξεκίνησε να εργάζεται από νεαρή ηλικία και στα 18 της έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση, με τη συμμετοχή της στο σήριαλ «Λούφα και Παραλλαγή».

Το 2010 κατέκτησε το τίτλο της Playmate. Η Κάτια Δέδε στα 22 της, αποφάσισε να δώσει Πανελλαδικές Εξετάσεις και πέρασε πρώτη στο Τ.Ε.Ι Γραφιστικής της Αθήνας. Στη συνέχεια, μπήκε στον χώρο του modeling και μετά τη νίκη της σε διαγωνισμό ομορφιάς, έκανε τα πρώτα της μεγάλα επαγγελματικά ταξίδια σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική.

Οι σπουδές της αλλά και η επαγγελματική της πορεία τής έδωσαν το έναυσμα ώστε να ασχοληθεί επαγγελματικά και με τη φωτογραφία. Στον ελεύθερο χρόνο της η Κάτια Δέδε, κάνει ποδήλατο και τον τελευταίο καιρό κάνει μαθήματα surf. Δηλώνει δυναμική, ευαίσθητη, οξύθυμη και έντιμη. Ήρωάς της είναι η μητέρα της και είναι πολύ περήφανη γι’ αυτήν.

Στη «Φάρμα», θα την δυσκολέψει το κρύο και η έλλειψη ζεστού νερού. Οι αγροτικές εργασίες, όμως, δεν την τρομάζουν, καθώς τα μαστορέματα είναι το δυνατό της χαρτί. Δηλώνει ότι, αν και συνήθως δε θέτει υψηλούς στόχους, πιστεύει ότι θα μπορούσε να είναι η νικήτρια της «Φάρμας». Αν κερδίσει το έπαθλο θέλει να ανοίξει ένα δικό της γραφείο και να βοηθήσει τους γονείς της. Ο λογαριασμός της Κάτιας Δέδε στο Instagram είναι @katia_dede κι έχει 18.100 followers.

Η Φάρμα βιογραφικό της Κάτιας Δέδε

Και ο Κώστας Γκρέκας μπαίνει στην Φάρμα

Μπορεί η Φάρμα να βρίσκεται στην 3η εβδομάδα προβολής της ωστόσο εκτός των αποχωρήσεων έπειτα από αγωνίσματα, είδαμε και οικειοθελείς. Βέβαια, και νέα πρόσωπα μπαίνουν στο ριάλιτι, όπως ο Κώστας Γκρέκας.

Την αποκάλυψη έκανε το Πρωινό, όπου ο παίκτης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις πριν μπει στο παιχνίδι και κλείσει το κινητό του, αφού εκεί δεν έχουν καμία επαφή με social media και τηλέφωνα.

Ο Κώστας Γκρέκας εμφανίστηκε μέσω skype και δήλωσε: «Μπαίνω σε 2-3 μέρες». Μάλιστα, ανέφερε και τα πρόσωπα με τα οποία θεωρεί ότι θα κάνει περισσότερο παρέα: «Πιστεύω ότι θα κάνω παρέα με τον Τζώρτζογλου, με τον Πάτρα, πιστεύω θα δέσουμε».

«Εγώ θα μπω μέσα και θα τα διορθώσω όλα! Θα δείτε», είπε χαρακτηριστικά στο τέλος.