Ήλιος (26/3): Ο Δημήτρης ακούει έναν πυροβολισμό από το σπίτι του Φίλιππου

Κρύβεται μέσα ο Μενέλαος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ήλιος (26/3): Ο Δημήτρης ακούει έναν πυροβολισμό από το σπίτι του Φίλιππου

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος μιας και ο Δημήτρης θα πάει στο σπίτι του Φίλιππου για να εντοπίσει τον Μενέλαο και κάπου εκεί θα ακούσει ξαφνικά έναν πυροβολισμό.

Αυτά θα δούμε σήμερα (26/3) στον Ήλιο

Η αστυνομία ψάχνει παντού για τον Μενέλαο. Ο Φίλιππος συγκλονισμένος από την αποκάλυψη που του έκανε ο Μενέλαος, είναι αποφασισμένος να μάθει όλη την αλήθεια και τον κρύβει στο σπίτι του, μέχρι να του τα πει όλα. Ο Μενέλαος απαιτεί να βρίσκεται μπροστά και η Αλεξάνδρα.

Γίνεται μία σφοδρή αντιπαράθεση των δύο, που φτάνει στα άκρα. Ο Δήμος εξακολουθεί να βρίσκεται στην φυλακή προσπαθώντας να μάθει πληροφορίες για τον Μακρίδη και τον Μάνο.

Τα πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολογίζει και μπαίνει σε κίνδυνο τόσο το σχέδιο όσο και η ζωή του. Ο Χρήστος σοκάρεται όταν μαθαίνει πως η Δάφνη έχει δρομολογήσει τη διακοπή της κύησης.

Ήλιος νέο επεισόδιο (26/3)

Η Αλίκη δένεται όλο και περισσότερο με την Ιωάννα και φαίνεται πως μέρα με τη μέρα, η σχέση μάνας – κόρης αποκτά γερές βάσεις…

Ο Δημήτρης υποψιάζεται ότι ο Μενέλαος βρίσκεται στο σπίτι του Φίλιππου και πάει να τον βρει… Προσπαθώντας να μπει μέσα στο σπίτι, θα αιφνιδιαστεί από έναν πυροβολισμό… Το μόνο σίγουρο ωστόσο είναι πως δεν πρόκειται για τον θάνατο του Μενέλαου, αφού αυτός δολοφονείται μέσα στη φυλακή.

Πυροβολούν εν ψυχρώ την Ιωάννα

Στον Ήλιο, την ώρα που μάνα και κόρη ζουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, ένας πυροβολισμός τρομοκρατεί τις δύο γυναίκες και κυρίως την Αλίκη, η οποία δεν έχει ξεπεράσει το σοκ με τα όσα πέρασε από τον Μάρκο.

Η Αλίκη νιώθει ότι θέλει να καλύψει όσο πιο γρήγορα το χρόνο που έχασε με την Ιωάννα και δεν της αρκεί να βλέπονται απλά και η μια να επισκέπτεται την άλλη. Έτσι της προτείνει να μετακομίσει στο σπίτι της. Αν και Ιωάννα αρχικά φέρνει αντιρρήσεις καθώς δεν θέλει να ταράξει την ηρεμία και τις ισορροπίες στην οικογένεια, τελικά δέχεται την πρόταση. Μια πρόταση που τη διευκολύνει αφάνταστα στα σχέδιά της, όσο και αν ο γιος της Μιχάλης διαφωνεί με τον τρόπο που κινείται και ενεργεί.

Η Ιωάννα τελικά μετακομίζει στο σπίτι της Αλίκης. «Πέρασε. Θέλω να νιώθεις σαν στο σπίτι σου. Το σπίτι μου είναι και δικό σου», της λέει με τρυφερότητα η κόρη της. «Το μόνο που θέλω είναι να είμαστε μαζί. Μου δίνεις μια ανέλπιστη ευκαιρία. Είσαι τόσο καλόψυχη. Νιώθω πολύ ευτυχισμένη», της απαντάει η Ιωάννα. Ωστόσο η Νέλλη παραμένει ακόμα καχύποπτη μαζί της με αποτέλεσμα να χαλάσει τη σχέση της με τον Μιχάλη και να ψυχρανθεί με την Αλίκη, ενώ φονική επίθεση δέχεται και ο Φίλιππος.

Αλίκη Ήλιος

Γιατί η κοπέλα δεν κρατάει τις σκέψεις της για τον εαυτό της και τις μοιράζεται με τους ανθρώπους που αγαπάει για να τους προστατεύσει, αλλά εκείνοι δεν συμμερίζονται τις ανησυχίες της. Ομως η Ιωάννα ακούει τη Νέλλη να μιλάει αρνητικά για εκείνη στην Εύα και να λέει: «Δεν με έχει πείσει. Νομίζω ότι δεν είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις της» και λαμβάνει τα μέτρα της.

Η Ιωάννα απολαμβάνει όλο και περισσότερο την αγάπη της Αλίκης, η οποία δεν μπορεί να υποψιαστεί την αλήθεια που της κρύβει. Μάνα και κόρη νιώθουν να είναι πολύ ευτυχισμένες και πως τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει αυτές τις αρμονικές στιγμές. Η Αλίκη δένεται όλο και περισσότερο μαζί της και φαίνεται πως μέρα με τη μέρα, η σχέση μάνας - κόρης αποκτά γερές βάσεις.

«Είμαι τόσο τυχερή που σε βρήκα και σε έχω κοντά μου», της λέει. «Εγώ να δεις. Είναι οι πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου», είναι η απάντηση της Ιωάννας. Μάλιστα η Αλίκη οργανώνει με μεγάλη χαρά να πάνε μαζί ένα ταξίδι. Η Ιωάννα από την πλευρά της, απολαμβάνει τη φροντίδα του κοριτσιού της αλλά και της Εύας, η οποία έχει αλλάξει στάση απέναντί της αφού βλέπει τη μαμά της ευτυχισμένη. Ομως, ενώ η Αλίκη ξαναβρίσκει σιγά-σιγά την ηρεμία της, θα αιφνιδιαστεί από μια νέα επίθεση.

Ήλιος Spoiler

Κάποιος πυροβολεί εν ψυχρώ την Ιωάννα μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Προκαλείται αναστάτωση και καλούν τον Δημήτρη. Ποιος να θέλει να της κάνει κακό και γιατί; Το σοκ για την Αλίκη είναι μεγάλο που δεν έχει ξεπεράσει τα όσα έγιναν με τον Μάρκο και καταρρέει ψυχολογικά. Ο Λαϊνάς αναλαμβάνει να βρει ποιος κρύβεται πίσω από όλο αυτό.