YFSF: Όλες οι μεταμφιέσεις που θα δούμε την Κυριακή 28/3

Η Μελίνα Μακρή σε μια guest εμφάνιση!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
YFSF: Όλες οι μεταμφιέσεις που θα δούμε την Κυριακή 28/3

Το βράδυ της Κυριακής θα παρακολουθήσαμε τις νέες μεταμφιέσεις των παικτών στο «Your Face Sounds Familiar – All Star» και σίγουρα θα μας προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα.

Το μουσικό σόου έρχεται την Κυριακή 28 Μαρτίου στις 21:00, για να μεταμορφώσει το βράδυ μας!

Η Μαρία Μπεκατώρου θα καλωσορίσει τους αγαπημένους της κριτές, τον Τάκη Ζαχαράτο, τον Μιχάλη Ρέππα, την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Κωστή Μαραβέγια, αλλά και τους all star καλλιτέχνες.

Οι μεταμορφώσεις της Κυριακής, 28 Μαρτίου, θα είναι:

Όπως πάντα, έτσι και φέτος το «Your Face Sounds Familiar-All Star» έχει φιλανθρωπικό σκοπό, και ο νικητής κάθε επεισοδίου προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του. Στο μεταξύ, το Survivor συνεχίζει να προηγείται στα νούμερα τηλεθεάσης!

YFSF Ματθίλδη Μαγγίρα

YFSF Ισαίας Ματιάμπα

YFSF Θανάσης Αλευράς

Αλλαγές στο YFSF μετά την αποχώρηση του Κώστα Δόξα

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Κώστας Δόξας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το YFSF και έτσι, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, πρόκειται να δούμε πολύ σημαντικές αλλαγές να γίνονται στο αγαπημένο show του ΑΝΤ1.

Αρχικά, παρόλο που το επεισόδιο της Κυριακής του YFSF θα προβληθεί κανονικά, δεν είναι σίγουρο εάν θα δούμε επεισόδιο την επόμενη εβδομάδα μιας και εντοπίστηκε ακόμα ένα κρούσμα κορωνοϊού.

YFSF Δόξας

Από την άλλη, η αποχώρηση του Κώστα Δόξα δημιούργησε ένα κενό στο show το οποίο θα καλυφθεί μάλλον με την εμφάνιση ενός guest καλεσμένου κάθε εβδομάδα στο show, από τους προηγούμενους κύκλους.