Battle of the Couples trailer 26/3: Χαμός στην αποψινή Τελετή των Βραχιολών

Ποια ζευγάρια θα οδηγηθούν στην δοκιμασία αποχώρησης;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Battle of the Couples trailer 26/3: Χαμός στην αποψινή Τελετή των Βραχιολών

Στην αρένα του Battle of the Couples, τα ζευγάρια θα δοκιμαστούν ώστε να βρεθεί το πρώτο ζευγάρι που θα είναι υποψήφιο για αποχώρηση.

Το ζευγάρι της εβδομάδας, ο Πάνος και η Στέφανη, θα χωρίσουν τα ζευγάρια σε δύο ομάδες μετά από υπόδειξη του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Στην πρώτη δοκιμασία τα ζευγάρια θα πρέπει να επιστρατεύσουν τη συνεργασία τους και να γίνουν κυριολεκτικά «ένα», προκειμένου να ολοκληρώσουν το παζλ που θα τους φέρει τη νίκη.

Battle of the Couples trailer 26/3

Στη δεύτερη δοκιμασία, τα ζευγάρια που έχασαν, θα πρέπει να ανταγωνιστούν το ένα το άλλο στο θεμέλιο της αντοχής, ώστε να μη βρεθούν υποψήφια για αποχώρηση. Αυτός ο αγώνας θα κόψει την ανάσα των παικτών και του κοινού.

Στην Τελετή των Βραχιολιών, τα ζευγάρια ανοίγουν τα χαρτιά τους με αφορμή μια «παρεξήγηση». Κανείς όμως δεν παραδέχεται τι έχει συμβεί, γεγονός που εντείνει τις διαφωνίες. Οι ψήφοι στην Τελετή δεν είναι απόλυτα αναμενόμενες. Ποια ζευγάρια θα οδηγηθούν στην δοκιμασία αποχώρησης τελικά;

Στο μεταξύ, τα νούμερα τηλεθέασης του παιχνιδιού ολοένα και χειροτερεύουν!

Σάσα Σταμάτη: «Γράφονται κανονικά επεισόδια στο Battle of the Couples και θα γίνει και ο μεγάλος τελικός»

Το πρωί της Τετάρτης, η Σάσα Σταμάτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου και αναφέρθηκε “Battle of the couples”

Η ίδια ασχολίασε όλους αυτούς που λένε ότι πρέπει να κοπεί το πρόγραμμα ενώ υπάρχουν πολλές πληροφορίες που θέλουν να ρίχνει αυλαία σε λίγο καιρό.

 Σάσα Σταμάτη για το battle of the couples

Η Σάσα είπε συγκεκριμένα: «Δεν ξέρω γιατί τα λένε, εγώ ξέρω ότι γράφονται κανονικά επεισόδια και θα γίνει και ο μεγάλος τελικός. Πρόκειται για ένα ριάλιτι που έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα και είναι κάτι που δεν ξέρει ο κόσμος. Είναι ρίσκο αλλά μου αρέσουν οι άνθρωποι που ρισκάρουν.

Είχαν ήδη ξεκινήσει κάποια ριάλιτι που έχουν το κοινό τους. Το Survivor έχει δυναμική επειδή έχει πολύ ριάλιτι μέσα που εμένα δεν με χαλάει καθόλου. Έχω μια εκτίμηση στον Τριαντάφυλλο και στον Καλίδη. Δεν έχω δει House of fame, αλλά μου αρέσει η Φουρέιρα στο live.

Σημασία έχει να γίνονται δουλειές. Γιατί βγαίνουν άνθρωποι στην τηλεόραση και λένε να κοπούν εκπομπές. Σε μία εκπομπή δεν είμαι εγώ και ο Βασιλάκος. Είναι 150 άνθρωποι. Σέβομαι ότι δεν σου αρέσει μια εκπομπή. Μπορείς να το πεις αυτό. Μπορείς όμως να κάνεις και ζάπινγκ άμα τόσο σε σοκάρει. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Εγώ ξέρω να πολεμάω», κατέληξε η Σάσα Σταμάτη.