MasterChef 5 Trailer (27/3): Η τριάδα που δοκιμάζεται για την αποχώρηση

Η καλεσμένη βρίσκει μία πέτρα στο πιάτο της!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 Trailer (27/3): Η τριάδα που δοκιμάζεται για την αποχώρηση

To MasterChef 5 επιστρέφει απόψε με ένα νέο συγκλονιστικό επεισόδιο. Μπλε και Κόκκινοι βρίσκονται σε εξαιρετικά άσχημη θέση μιας και καλούνται να δώσουν μάχη και να διεκδικήσουν την ασυλία. Μία από τις δύο ομάδες θα δοκιμαστεί για την αποχώρηση.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τους Πράσινους να κερδίζουν και τους Κίτρινους να παίρνουν την πρώτη ασυλία. Οι Κόκκινοι και οι Μπλε σήμερα θα δοκιμαστούν σε ένα τεστ γευσιγνωσίας προκειμένου να διαπιστωθεί ποια από τις δύο ομάδες θα μπει σε διαδικασία αποχώρησης.

Στο τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει φαίνεται πως η καλεσμένη που θα φέρει το πιάτο της αποχώρησης θα βρει μέσα σε μία από τις τρεις προσπάθειες μία πέτρα, ενώ θα κρίνει πως κάποιο πιάτο δε θα μπορεί καν να περάσει το πάσο.

Δείτε το αποψινό (27/3) trailer του MasterChef 5

«Πολλοί με έχουν βάλει στόχο μέσα στο παιχνίδι επειδή είμαι δυνατή παίκτρια»

Λίγο μετά την ομαδική δοκιμασία, οι παίκτες του MasterChef 5 μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των ΚουΚου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στη νέα διαμόρφωση των ομάδων αλλά και στις σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι.

Πρώτη η Μαρίνα δήλωσε πως οι συμπαίκτες της την φοβούνται και γι΄αυτό το λόγο την έχουν βάλει στο στόχαστρό τους, ενώ ο Διονύσης και η Ανούς επιβεβαίωσαν το μεταξύ τους ενώ εξήγησαν πως ό, τι κι αν συμβεί, θα γίνει εκτός παιχνιδιού.

Μαρίνα: «Πολλοί με έχουν βάλει στόχο μέσα στο παιχνίδι επειδή είμαι δυνατή παίκτρια. Αν δεν με είχαν βάλει θα ανησυχούσα. Δε θα ήθελα να φύγει ούτε ο Διονύσης ούτε ο Γιάννης ακόμα, είναι από τους παίκτες που έχω υπολογίσει να βγάλω από το παιχνίδι αργότερα. Δεν τους βοήθησε τους παίκτες ο Παναγιώτη».

Διονύσης: «Όπου έχω άδικο, η Ανούς μου βάζει τις φωνές. Είμαστε πολύ καλά, περνάμε ευχάριστα και στο σπίτι και στην κουζίνα, έξω από εδώ υπάρχουν πολλοί διάφοροι και μεγάλοι δρόμοι. Υπάρχει μία ωραία ατμόσφαιρα. Η παντόφλα να είναι καλής ποιότητας και όλα τα άλλα καλά».

Ανούς: «Του φωνάζω του Διονύση. Έχουμε έρθει αρκετά κοντά, ό, τι και να γίνε όμως θα γίνει έξω από το MasterChef».

Ιωάννης: «Κανονικά στην ομάδα έπρεπε να είναι η Μαρία αρχηγός, είναι πιο ντόμπρα από πολλούς άνδρες εδώ μέσα. Δεν υπάρχει φλερτ με τη Μαρία. Σαν Ιωάννης δεν είμαι ελεύθερος ούτε δεσμευμένος. Δεν έχω έρθει στο MasterChef για να βρω ούτε την αγάπη ούτε τη φιλία».

Μαρία: «Ο Ιωάννης δεν είναι φίλος μου, κανένας μέσα στο σπίτι δεν είναι φίλος μου. Κυρίως παρέα κάνω με τη Μαργατίτα».

Παύλος: «Είμαι από τα λίγα άτομα που κάνει παρέα με τη Μαρίνα και την καταλαβαίνουν».

Παναγιώτης: «Το σκεπτικό με την κόκκινη ομάδα ήταν ότι σε περίπτωση που χάσουν, ο Ιωάννης θα «καθαρίσει» κάποιον από τους δύο, που δε θα έπρεπε να βρίσκονται στην δεκάδα σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια. Υπάρχουν παιδιά που δεν βοηθούν στη συμβίωση, δεν ήρθαμε εδώ να κάνουμε τους υπηρέτες».