8 Λέξεις: Η Ηλιάνα γίνεται έξαλλη με τη συνέντευξη του Οδυσσέα

Όλα όσα θα δούμε αυτή τη βδομάδα (29/03 - 01/04)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Η Ηλιάνα γίνεται έξαλλη με τη συνέντευξη του Οδυσσέα

Κανονικός χαμός πρόκειται να γίνει στα νέα επεισόδια της εβδομάδας (29/3 - 01/04) στην επιτυχημένη σειρά του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις μιας και η Ηλιάνα θα δει την συνέντευξη του Οδυσσέα και θα γίνει έξαλλη ενώ θα απαιτήσει από τον Αιμίλιο να την κατεβάσει από το σάιτ.

Αυτά θα δούμε στις 8 Λέξεις

29/03/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 191

Ο Οδυσσέας συνεχίζει να κρατάει αρνητική στάση απέναντι στη συγκατοίκηση της Ναυσικάς και του Δημοσθένη κι αυτό τον οδηγεί σε μια ακόμα σύγκρουση με τη μητέρα του. Παράλληλα, η Ναυσικά προσπαθεί να ηρεμήσει την Τζουλιάνα, που επιμένει να γνωρίσει την αδερφή της. Η Ηλιάνα συμβουλεύει την Ελισάβετ να αλλάξει συμπεριφορά απέναντι στον Αιμίλιο και να το παίξει άνετη με τον χωρισμό τους.

Η Αποστολία επιπλήττει τον Άκη που σκέφτεται να πάρει, με παράνομο τρόπο, το παιδί από τη Σμαράγδα. Ο Φρίξος κι η Έλλη προτείνουν στον Σπύρο και την Ιφιγένεια να γίνουν κουμπάροι τους. Η Ηλιάνα βλέπει τη συνέντευξη του Οδυσσέα κι απαιτεί από τον Αιμίλιο να την κατεβάσει από το σάιτ του σταθμού. Η Εύα ζητάει από τη Βικτώρια να ξαναπάρει τον Άγγελο για λίγες μέρες σπίτι της, μα η απάντηση που θα λάβει δεν είναι η αναμενόμενη, ενώ η Ιφιγένεια θα μάθει την αλήθεια για το εξώγαμο του πατέρα της.

30/03/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 192

Η Εύα μένει άφωνη από την στάση της Βικτώριας απέναντί της και, μετά από προτροπή του Νικηφόρου, το λέει στη Ναυσικά. Όπως είναι επόμενο, η Ναυσικά γίνεται έξαλλη με αυτό που ακούει και κανονίζει συνάντηση με τη Βικτώρια για να τα πούνε από κοντά. Το βιβλίο της Έλλης δεν πουλάει καθόλου και η Ιφιγένεια στήνει ολόκληρο σχέδιο με τον Σπύρο για να μην την στεναχωρήσουν. Η Ηλιάνα λέει στον πατέρα της ότι δεν είναι σωστό που ο Οδυσσέας βγήκε στην εκπομπή του Σίμου, ο Άκης όμως δεν δείχνει να συγκινείται και μάλιστα την βάζει στη θέση της με σκληρό τρόπο.

Ο Οδυσσέας εκφράζει στη Νόνα τη δυσαρέσκειά του για τη συγκατοίκηση Ναυσικάς – Δημοσθένη, δεν βρίσκει όμως την ανταπόκριση που περίμενε. Η ομιλία του Μιχαήλ στη Βουλή δίνει πόντους στο κόμμα της Αναγέννησης και μαζί με τον Μιλτιάδη σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους. Ο Μάρκος ζητάει για άλλη μια φορά συγνώμη από τον Νικηφόρο, ελπίζοντας ότι θα τον συγχωρέσει. Στο μεταξύ, ο Μιλτιάδης καλεί τον Άλκη στο γραφείο του για να πιούνε καφέ…

8 Λέξεις Ηλιάνα

31/03/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 193

Ο Μιλτιάδης συναντιέται ξανά με τον Άλκη και προσπαθεί να μάθει περισσότερα πράγματα για τη ζωή του. Κρατάει αυτή τη συνάντηση κρυφή από την Κατερίνα, καθώς καταλαβαίνει ότι μέρα με τη μέρα, αρχίζει να δένεται όλο και πιο πολύ με τον Άλκη, παρότι δεν έχει ακόμα αποδειχτεί αν είναι γιος του.

Η Ναυσικά, στενοχωρημένη από την στάση του Οδυσσέα απέναντι στη σχέση της με τον Δημοσθένη, του τηλεφωνεί και προσπαθεί να συμβιβάσει τα πράγματα και παρότι ο Οδυσσέας δείχνει να υποχωρεί, η αντιπάθειά του για τον Δημοσθένη είναι δεδομένη. Στο μεταξύ, η ψηφοφορία στη Βουλή λήγει και η κυβέρνηση παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης, χάρη στην στήριξη των βουλευτών της Αναγέννησης.

Η κατάσταση αυτή οδηγεί σε έναν νέο γύρο αντιπαράθεσης ανάμεσα στον Άκη και τον Μιχαήλ. Ο Οδυσσέας με τη Σύνθια και την Έρση, συνεχίζουν να οργανώνουν την έκθεση στην Αθήνα, ενώ η Ναυσικά κάνει μια συζήτηση στη Βικτώρια για το θέμα της Εύας που θέλει να παίρνει στο σπίτι της τον Άγγελο. Η Βικτώρια δεν υποχωρεί και η συζήτηση παρεκτρέπεται!

01/04/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 194

Ο Φρίξος ιδρώνει μέχρι να πείσει την Έλλη ότι δεν συμβαίνει τίποτα ερωτικό ανάμεσα σε εκείνον και την Αλίκη. Παράλληλα, η Έλλη ετοιμάζεται να πάει στην Αθήνα για να διαλέξει νυφικό από το ατελιέ της Σμαράγδας, ενώ η Ιφιγένεια αποφασίζει να πάει μαζί της για να διερευνήσει τι ακριβώς της κρύβουν οι γονείς της. Την ίδια ώρα, ο Μιλτιάδης κρύβει από την Κατερίνα τις επαφές του με τον Άλκη.

Η Ναυσικά συγκρούεται με τη Βικτώρια για το θέμα του Άγγελου και ο Μιχαήλ προσπαθεί να κρατήσει ουδέτερη στάση. Ο Μάρκος με τη Μαίρη έρχονται πιο κοντά, αλλά η Μαίρη παίζει σκληρό παιχνίδι και δεν ενδίδει εύκολα. Ο Άκης είναι πυρ και μανία με τον Μιχαήλ και τον τρόπο που τούμπαρε τις εξελίξεις στη Βουλή και πιέζει τον Αιμίλιο να του ρίχνει όσο πιο πολύ λάσπη μπορεί.

Ο Οδυσσέας κινδυνεύει

Ο Οδυσσέας ετοιμάζεται με χαρά για τη μεγάλη του έκθεση στην Αθήνα, όταν διαβάζει κατά λάθος ένα μήνυμα της Σύνθιας που προοριζόταν για την Ερση και θορυβείται.

Αμέσως ζητάει εξηγήσεις και η Σύνθια, ούτε λίγο - ούτε πολύ, του ξεκαθαρίζει πως θέλει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του: «Λυπάμαι, Οδυσσέα, αλλά μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να προχωρήσουμε, διαφορετικά αν δεν συμφωνήσεις να ξέρεις ότι δεν προχωράει με την έκθεση», του λέει.

8 Λέξεις Οδυσσέας

Η Ερση, από την άλλη, ενώ ήξερε, παριστάνει πως δεν είχε ιδέα για την πρόταση της Σύνθιας και προσπαθεί να πείσει τον Οδυσσέα να τη δεχτεί και να μην τινάξει την έκθεση στον αέρα: «Οδυσσέα μου, δεν καταλαβαίνω, δεν είναι και τρομερό αυτό που σου ζητάει. Ο κάθε επαγγελματίας αυτό θα ήθελε, την αποκλειστικότητα. Αλλά κι εσύ δεν έχεις να χάσει κάτι από το να έχεις αποκλειστικά μια μάνατζερ», τον προτρέπει. Ο Οδυσσέας τελικά πείθεται και αποφασίζει να δώσει την έγκρισή του στη Σύνθια για να συνεχιστούν οι προετοιμασίες της έκθεσης στην Αθήνα.

Την ίδια στιγμή ο κίνδυνος για τον Οδυσσέα είναι ορατός, καθώς η Ηλιάνα είναι αποφασισμένη να τον εκδικηθεί, αφού δεν έχει αφήσει πίσω της αυτή την ιστορία.