Masterchef 5 trailer 29/3: Ποιος θα κερδίσει την κάρτα ασυλίας και ποιοι θα βγουν στον τάκο;

Στενεύει ο κλοιός για τους παίκτες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 trailer 29/3: Ποιος θα κερδίσει την κάρτα ασυλίας και ποιοι θα βγουν στον τάκο;

Στο αποψινό επεισόδιο του Masterchef, ένας διαγωνιζόμενος θα σταθεί τυχερός να πάρει την κάρτα ασυλίας, ενώ άλλοι θα βγουν στον τάκο.

Άρωμα Ασίας έχει αυτήν την φορά το Mystery Box για τους επίδοξους σεφ, με τα υλικά να είναι αρκετά δύσκολα να συνδυαστούν μεταξύ τους.

Στο τέλος της δοκιμασίας, ένας θα είναι αυτός που θα εντυπωσιάσει περισσότερο την κριτική επιτροπή, ενώ αρκετοί θα είναι αυτοί που θα βρίσκονται μια ανάσα πριν την αποχώρηση, με την Μαρίνα να έχει αποχαιρετήσει εδώ και μερικά 24ωρα το παιχνίδι.

Αντώνης Μητρόπουλος: Η πρώτη ανάρτησή του μετά την αποχώρηση από το MasterChef

Πριν από λίγες ημέρες, ο Αντώνης Μητρόπουλος έχοντας φτιάξει το χειρότερο πιάτο στην δοκιμασία αποχώρησης στο MasterChef μάζεψε τα πράγματα του κι έφυγε από το σπίτι.

Ο Αντώνης βρέθηκε αντιμέτωπος με την Ανούς, την Κωνσταντίνα και τη Μαρίνα, η οποία βρέθηκε σε αυτή τη θέση, καθώς ο Τζαμάλ έκανε χρήση της χρυσής κάρτας και έσωσε τον Παύλο και δεν τα κατάφερε.

Ο ίδιος έκανε την πρώτη ανάρτησή του στο Instagram, μετά την αποχώρησή του και ευχαρίστησε τους τρεις κριτές αλλά και τους σεφ που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες και βοηθούν τα παιδιά σε ό,τι χρειαστούν.

"Ένα μαγειρικο ταξίδι έφτασε στο τέλος του..Ηταν μια φοβερή εμπειρία Αλλά τίποτα δεν τελείωσε τώρα αρχίζουν όλα!!Ευχαριστώ για την υποστήριξη σας και επίσης Ευχαριστώ την φιλοξενία στο κανάλι @starchanneltv @masterchefgr και τους σεφ @scontizas @ioannidispanos @chef_koutsopoulosleonidas τον αγαπημένο fnb @nick.d.thomas και τελευταίος και καλύτερος ο άνθρωπος που μας έδινε ιδέες και μας στήριζε"

Αντώνης Μητρόπουλος MasterChef