8 Λέξεις: Η Αποστολία γίνεται έξαλλη με τον Άκη λόγω της Σμαράγδας

Όσα θα δούμε απόψε 30/3 στον ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Η Αποστολία γίνεται έξαλλη με τον Άκη λόγω της Σμαράγδας

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς 8 Λέξεις, θα δούμε την Αποστολία να είναι έξαλλη με τον Άκη και να ξεσπά με αφορμή την στάση του απέναντι στο γάμο της Σμαράγδας.

Όσα θα δούμε στην σειρά του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις

29/03/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 191

Ο Οδυσσέας συνεχίζει να κρατάει αρνητική στάση απέναντι στη συγκατοίκηση της Ναυσικάς και του Δημοσθένη κι αυτό τον οδηγεί σε μια ακόμα σύγκρουση με τη μητέρα του. Παράλληλα, η Ναυσικά προσπαθεί να ηρεμήσει την Τζουλιάνα, που επιμένει να γνωρίσει την αδερφή της. Η Ηλιάνα συμβουλεύει την Ελισάβετ να αλλάξει συμπεριφορά απέναντι στον Αιμίλιο και να το παίξει άνετη με τον χωρισμό τους.

Η Αποστολία επιπλήττει τον Άκη που σκέφτεται να πάρει, με παράνομο τρόπο, το παιδί από τη Σμαράγδα. Ο Φρίξος κι η Έλλη προτείνουν στον Σπύρο και την Ιφιγένεια να γίνουν κουμπάροι τους. Η Ηλιάνα βλέπει τη συνέντευξη του Οδυσσέα κι απαιτεί από τον Αιμίλιο να την κατεβάσει από το σάιτ του σταθμού. Η Εύα ζητάει από τη Βικτώρια να ξαναπάρει τον Άγγελο για λίγες μέρες σπίτι της, μα η απάντηση που θα λάβει δεν είναι η αναμενόμενη, ενώ η Ιφιγένεια θα μάθει την αλήθεια για το εξώγαμο του πατέρα της.

8 Λέξεις: Η Ηλιάνα ξεσκεπάζει τον Δημήτρη

Στις 8 Λέξεις, η Ηλιάνα έχει πολλούς λογαριασμούς ανοιχτούς. Εκτός από το μίσος της για τον Οδυσσέα, στη «γωνία» περιμένει και τον αδελφό της τον Δημήτρη, τον οποίο θέλει να εκδικηθεί για όλα όσα της έχει προκαλέσει. Ετσι, κρυφά και αθόρυβα, παρακολουθεί την κάθε του κίνηση και ετοιμάζεται να… χτυπήσει.

Ο Δημήτρης και η Μαίρη συνεχίζουν να συνεργάζονται κρυφά με τον Μάρκο με σκοπό να καταστρέψουν τον Αρώνη. Μάλιστα οι δυο τους στήνουν μια παράσταση με σκοπό να ρίξουν στάχτη στα μάτια του Ακη και να συνεχίσουν με την ησυχία τους να προετοιμάζουν την καταστροφή του. Παράλληλα δε, η Μαίρη έρχεται πιο κοντά και συναισθηματικά με τον Μάρκο, καθώς ενδίδει στην πολιορκία του και διανυκτερεύει σπίτι του.

Λίγο αργότερα η Ηλιάνα που καραδοκεί, κρυφακούει μια συζήτηση του Δημήτρη με τη Μαίρη και αρχίζει να τους υποψιάζεται.

Περιμένει την κατάλληλη στιγμή και όταν δεν είναι κανείς εκεί, μπαίνει κρυφά στο γραφείο της Μαίρης κι αυτό που θα βρει θα ενισχύσει τις υποψίες της: «Το ήξερα ότι κάτι δεν πάει καλά», μονολογεί και ετοιμάζεται να ξεσκεπάσει τον Δημήτρη στα μάτια του πατέρα τους, παίρνοντας μια πρώτη δόση για την εκδίκησή της.

Οπως θα δούμε σε επόμενα επεισόδια, η Ηλιάνα θα κάνει ένα λάθος που θα της κοστίσει, γιατί ο Δημήτρης θα καταλάβει ότι η αδελφή του τον υποψιάζεται. Ωστόσο η Ηλιάνα θα είναι ένα βήμα μπροστά και θα μιλήσει με αποδείξεις στον πατέρα της: «Αυτός είναι ο γιός σου. Σκάβει πίσω από την πλάτη σου τον λάκκο σου. Γι’ αυτό δεν με ήθελε στην εταιρεία, για να μπορεί να κάνει ό,τι θέλει χωρίς να έχει κανέναν στα πόδια του», ισχυρίζεται και ο Ακης ετοιμάζεται να τον πετάξει έξω παραδειγματικά, ενώ και η Ιφιγένεια θα μάθει την αλήθεια για τον πατέρα της!

Ο Οδυσσέας κινδυνεύει

Ο Οδυσσέας ετοιμάζεται με χαρά για τη μεγάλη του έκθεση στην Αθήνα, όταν διαβάζει κατά λάθος ένα μήνυμα της Σύνθιας που προοριζόταν για την Ερση και θορυβείται.

Αμέσως ζητάει εξηγήσεις και η Σύνθια, ούτε λίγο - ούτε πολύ, του ξεκαθαρίζει πως θέλει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του: «Λυπάμαι, Οδυσσέα, αλλά μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να προχωρήσουμε, διαφορετικά αν δεν συμφωνήσεις να ξέρεις ότι δεν προχωράει με την έκθεση», του λέει.

8 Λέξεις Οδυσσέας

Η Ερση, από την άλλη, ενώ ήξερε, παριστάνει πως δεν είχε ιδέα για την πρόταση της Σύνθιας και προσπαθεί να πείσει τον Οδυσσέα να τη δεχτεί και να μην τινάξει την έκθεση στον αέρα: «Οδυσσέα μου, δεν καταλαβαίνω, δεν είναι και τρομερό αυτό που σου ζητάει. Ο κάθε επαγγελματίας αυτό θα ήθελε, την αποκλειστικότητα. Αλλά κι εσύ δεν έχεις να χάσει κάτι από το να έχεις αποκλειστικά μια μάνατζερ», τον προτρέπει. Ο Οδυσσέας τελικά πείθεται και αποφασίζει να δώσει την έγκρισή του στη Σύνθια για να συνεχιστούν οι προετοιμασίες της έκθεσης στην Αθήνα.

Την ίδια στιγμή ο κίνδυνος για τον Οδυσσέα είναι ορατός, καθώς η Ηλιάνα είναι αποφασισμένη να τον εκδικηθεί, αφού δεν έχει αφήσει πίσω της αυτή την ιστορία.