Elif 30/3: Η νοσοκόμα ενημερώνει τον Ταρίκ και τη Χουμεϊρά πως βγήκαν τα αποτελέσματα των αναλύσεων

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Elif 30/3: Η νοσοκόμα ενημερώνει τον Ταρίκ και τη Χουμεϊρά πως βγήκαν τα αποτελέσματα των αναλύσεων

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό επεισόδιο στην Elif, με την νοσοκόμα να ενημερώνει τον Ταρίκ και τη Χουμεϊρά πως βγήκαν τα αποτελέσματα των αναλύσεων.

Ο Ταρίκ είναι στο νοσοκομείο και προσπαθεί να μείνει μόνος του εκεί για να τακτοποιήσει με τον τρόπο του τα αποτελέσματα των αναλύσεων της Ματσιντέ.

Η Χουμεϊρά όμως αρνείται να φύγει. Η Ελίφ είναι στο νοσοκομείο με τη Βίλντάν. Αν και ήθελε να επιστρέψει στην έπαυλη με τον Κερέμ και τη Σουρεγιά, η Βιλντάν δεν της το επέτρεψε. Η Μελέκ φτιάχνει ένα πορτοκαλί κασκόλ για την Ελίφ και η Τουλάι την παρακολουθεί θλιμμένη.

Η Τουλάι και ο Βεϊσέλ πιστεύουν πως η Ελίφ σκοτώθησε σε εκείνο το ατύχημα αλλά δεν τολμούν να το πουν στη Μελέκ. Η Χουμεϊρά τα βάζει με τη Βιλντάν επειδή δεν της έφερε τις βιταμίνες της και πιστεύει πως δεν εργάζεται σωστά. Η Βιλντάν όμως παραμένει στο νοσοκομείο ακολουθώντας τις εντολές του Ταρίκ. Η Χουμεϊρά εκνευρίζεται επίσης επειδή η Βιλντάν είναι συνέχεια δίπλα στον Ταρίκ.

Ο Κερέμ και η Σουρεγιά αποφασίζουν να επιστρέψουν στο νοσοκομείο και πηγαίνουν από άλλη διαδρομή για να κερδίσουν χρόνο. Όμως το αυτοκίνητο του Κερέμ χαλάει και δεν μπορούν να καλέσουν βοήθεια γιατί το τηλέφωνο δεν έχει σήμα. Οι φίλοι του Εμιρχάν τον κοροϊδεύουν πως δεν ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο επειδή δεν έχει πατέρα για να τον μάθει.

Ο Σαφάκ τους ακούει ενώ ο Εμιρχάν επιστρέφει σπίτι του με κλάματα και κλειδώνεται στο δωμάτιο του. Λέει στη Ζουλιντέ πως δεν γνωρίζει τίποτα για τον πατέρα του και τα άλλα παιδιά τον κοροϊδεύουν. Η Ζουλιντέ νιώθει απαίσια. Ο Σαφάκ έρχεται και λέει πως θέλει να πάει εκείνος τον Εμιρχάν στον αγώνα.

Ο Εμιρχάν είναι ενθουσιασμένος. Ο Κερέμ και η Σουρεγιά είναι στο δρόμο με χαλασμένο αυτοκίνητο και χωρίς να μπορούν να ζητήσουν βοήθεια. Η νοσοκόμα ενημερώνει τον Ταρίκ και τη Χουμεϊρά πως βγήκαν τα αποτελέσματα των αναλύσεων και ο γιατρός θα έρθει σε λίγο να τους ενημερώσει…Στο μεταξύ, η Μελέκ παθαίνει νευρικό κλονισμό όταν η Τουλάι και ο Βεϊσέλ προσπαθούν να της θυμίσουν το παρελθόν.

Elif 30/3

Elif: Η Ματσιντέ συναντά την Μελέκ στο νοσοκομείο

Στα επόμενα επεισόδια της Elif, η μοίρα θα παίξει ένα περίεργο παιχνίδι όταν η Ματσιντέ και η Μελέκ συναντηθούν τυχαία στο νοσοκομείο! Ομως η μια δεν αναγνωρίζει την άλλη, ενώ την ίδια ώρα η Ελίφ είναι έξω από το δωμάτιο!

Η επήρεια των δηλητηριώδη χαπιών που δίνει η Βιλντάν στη Ματσιντέ έχει σαν αποτέλεσμα να καταρρεύσει ένα πρωί που η άτυχη γυναίκα προσπαθεί να σηκωθεί από το κρεβάτι της για να ζητήσει βοήθεια. Η Χουμεϊρά πάει να δει πώς είναι η μητέρα της, τη βρίσκει στο πάτωμα και αρχίζει να ουρλιάζει.

Αμέσως όλοι τρέχουν να δουν τι έχει συμβεί και αρχικά πιστεύουν πως η γυναίκα έχει πεθάνει. Τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο και αμέσως τη βάζουν στην εντατική, όπου παράλληλα της κάνουν και μια σειρά από εξετάσεις. Ο Ταρίκ μαθαίνει τα νέα και χαίρεται όντας μόνος στο γραφείο του, αλλά όταν φτάνει στο νοσοκομείο κάνει πως δήθεν αγωνιά για την τύχη της πεθεράς του:

«Πώς είναι, τι έγινε; Εχει ραγίσει η καρδιά μου από την ώρα που με πήρες τηλέφωνο», λέει στη Χουμεϊρά και η Βιλντάν τον κοιτάζει μη μπορώντας να πιστέψει το θέατρο που παίζει. Η γιατρός κάποια στιγμή βγαίνει έξω και η Χουμεϊρά τη ρωτάει: «Ολο αυτό έγινε από τα χάπια που παίρνει η μητέρα μου;», εκείνη δεν της απαντάει με σιγουριά και της λέει πως θα το μάθουν σύντομα.

Ο Ταρίκ καταφέρνει να βρει μόνη της τη Βιλντάν και της δίνει εντολή να αλλάξει τα χάπια που της έδινε με τα σωστά, ενώ της ξεκαθαρίζει: «Θα ανταμειφθείς αδρά για όσα έκανες». Καθώς μιλάνε τους βλέπει η Σουρεγιά αλλά δεν ακούει τι λένε. Ομως της φαίνεται παράξενο να είναι οι δυο τους μόνοι.

Στη συνέχεια, η γιατρός ζητάει να της δώσουν τα φάρμακα που έπαιρνε η Ματσιντέ και η Χουμεϊρά, που τα έχει μαζί της, τα δίνει, με τον Ταρίκ και τη Βιλντάν να πανικοβάλλονται. Οι γιατροί έχουν στη διάθεσή τους τα δηλητηριώδη χάπια και τα αποτελέσματα των αναλύσεων μπορεί να τον φέρουν σε δύσκολη κατάσταση.

Ο Ταρίκ τηλεφωνεί στη Βιλντάν και τα βάζει μαζί της αλλά εκείνη του λέει πως έχει φροντίσει να αλλάξει τα χάπια, οπότε οι γιατροί έχουν στα χέρια τους τα αληθινά και όχι τα δηλητηριώδη.

Αποφασίζουν να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο και μάλιστα στο ίδιο που βρίσκεται και η Ματσιντέ. Οι γιατροί τής δίνουν ηρεμιστικό αλλά μέχρι να επιδράσει στον οργανισμό της, η Μελέκ το σκάει και περιφέρεται στους διαδρόμους του νοσοκομείου. Μπαίνει στο δωμάτιο της Ματσιντέ, η οποία βλέπει μια γυναίκα αλλά είναι πολύ ζαλισμένη. Την ίδια ώρα, η Ελίφ φτάνει στο νοσοκομείο με τον Κερέμ για να δει τη Ματσιντέ, αλλά τους λένε πως δεν είναι καλή ώρα.

Ομως, η μικρή προσπαθεί να μπει κρυφά στο δωμάτιο της Ματσιντέ, την ώρα που είναι μέσα και η Μελέκ, αλλά η Βιλντάν τη βλέπει, τη μαλώνει και την απομακρύνει. Η Ματσιντέ ζητάει νερό και κρατάει το χέρι της Μελέκ. Ομως δεν την αναγνωρίζει καθώς δεν είχε δει ποτέ το πρόσωπο της γυναίκας τού Γιουσούφ. Η Μελέκ τελικά το σκάει από το νοσοκομείο και η Τουλάι με τον Βεϊσέλ καταφέρνουν να τη βρουν...

TAGS