Ήλιος: Ο Μενέλαος βάζει να σκοτώσουν τον Δήμο στη φυλακή

Όσα θα δούμε απόψε 30/3 στον ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ήλιος: Ο Μενέλαος βάζει να σκοτώσουν τον Δήμο στη φυλακή

Στο σημερινό 30/3 επεισόδιο της σειράς Ήλιος θα παρακολουθήσουμε τον Μενέλαο να γίνει εντολή να σκοτώσουν τον Δήμο στην φυλακή.

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος;

Η Ιωάννα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας στο πλευρό της την Αλίκη.

Ο Μενέλαος βάζει να σκοτώσουν τον Δήμο στη φυλακή... Ο Δημήτρης συναντά την υπηρέτρια του Μενέλαου και αποκτά ένα σημαντικό στοιχείο για το κατηγορητήριό του. Ο Φίλιππος συναντά για τελευταία φορά τη Διώνη, η οποία ετοιμάζεται να φύγει για πάντα από την Καβάλα...

Ο Χρήστος αποφασίζει να ακολουθήσει τις εντολές της Δάφνης, χωρίς να γνωρίζει ότι εκείνη οργανώνει κρυφά να βγει απ’ την φυλακή.

Ο Δημήτρης, χάρη στη βοήθεια της Λήδας και της Νέλλης, θα ανακαλύψει μια συγκλονιστική αλήθεια... Τα πάντα θα ανατραπούν αιφνιδιαστικά επηρεάζοντας τις ζωές όλων. Ενώ, δύο νέες δολοφονίες σοκάρουν Φίλιππο και Διώνη.

Εκτός από τον Μενέλαο πεθαίνει και η Ιωάννα στην σειρά Ήλιος

Η Αλίκη, ενώ ξαναβρίσκει σιγά-σιγά την ηρεμία της μετά τις «προειδοποιήσεις» των ανθρώπων του Μενέλαου, θα αιφνιδιαστεί από μια νέα επίθεση. Κάποιος πυροβολεί εν ψυχρώ την Ιωάννα μέσα στο σπίτι της. Η γυναίκα μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας στο πλευρό της την Αλίκη. «Τι θα κάνω; Αν πεθάνει δεν θα το αντέξω.

Τώρα που τη βρήκα να τη χάσω ξανά και για πάντα», λέει κλαίγοντας. Αργότερα, χάρη στη βοήθεια της Λήδας και της Νέλλης, θα ανακαλύψει μια συγκλονιστική αλήθεια... Τα πάντα θα ανατραπούν αιφνιδιαστικά επηρεάζοντας τις ζωές όλων. Η Ιωάννα δεν θα τα καταφέρει τελικά και θα πεθάνει.

Ήλιος δολοφονούν τον Μενέλαο

Η Αλίκη είναι ένα ράκος. Κλαίει με αναφιλητά, όμως σοκάρεται ακόμη περισσότερο μετά απ’ αυτό που μαθαίνει από τον Δημήτρη κι έχει να κάνει με την Ιωάννα. Εκείνος προσπαθεί να παρηγορήσει την Αλίκη. «Ισως ο Μιχάλης γνωρίζει την αλήθεια. Πρέπει να του μιλήσεις», τη συμβουλεύει.

Ο Μιχάλης, με τη σειρά του γεμάτος τύψεις, διώχνει τη Νέλλη από τη ζωή του και παραιτείται από τη φάρμα. Ο Δημήτρης ψάχνει να βρει ποιος μπορεί να ήθελε νεκρή την Ιωάννα. Η έρευνα, αλλά και μια λεπτομέρεια που κανείς δεν είχε προσέξει, οδηγεί σε ένα συμπέρασμα που αναστατώνει τον Δημήτρη, αλλά και την Αλίκη.

«Ο στόχος δεν ήταν η Ιωάννα αλλά εσύ», της αποκαλύπτει και εκείνη για μια ακόμη φορά νιώθει τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της καθώς αντιλαμβάνεται με τρόμο ότι ο εφιάλτης της δεν έχει τελειώσει.