Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η στάση του Νικηφόρου οργιάζει την Ασημίνα - Χαμός στο σπίτι των Σεβαστών

Θα ειπωθούν πολύ βαριές κουβέντες...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η στάση του Νικηφόρου οργιάζει την Ασημίνα - Χαμός στο σπίτι των Σεβαστών

Χαμός γίνεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες μέλισσες», μετά την ανακοίνωση του Νικηφόρου για το διαζύγιο του με την Ασημίνα.

Το δικαστήριο δεν επιτρέπει τις συνεχείς επαφές ανάμεσα στον μικρό Σέργιο και τη μαμά του, αφήνει όμως μια χαραμάδα αισιοδοξίας να μπορεί να το βλέπει κάποιες φορές.

Άγριες Μέλισσες Spoiler

Ο Νικηφόρος παρόλα αυτά παραβλέπει την απόφαση του δικαστηρίου και δεν αφήνει τη Δρόσω και την Ασημίνα να βλέπουν το παιδί. Η σκληρή στάση του φέρνει στα όρια της την Ασημίνα, μπαίνει στο σπίτι των Σεβαστών κι εκεί θα ειπωθούν πολύ βαριές κουβέντες.

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, ο Βόσκαρης καταθέτει και επιμένει πως όλα είναι μια σκευωρία της Ελένης εναντίον του, χωρίς να γνωρίζει πως ετοιμάζεται η μαρτυρία μιας γυναίκας που μπορεί να γίνει η καταδίκη του. Ο Νικηφόρος ανακοινώνει την απόφασή του να χωρίσει με την Ασημίνα και να κρατήσει το παιδί και όλοι πέφτουν από τα σύννεφα.

Ο Κωνσταντής ενημερώνει συνέχεια τη Δρόσω για όσα συμβαίνουν στο σπίτι των Σεβαστών, ενώ η Ελένη έξαλλη με την τροπή που πήραν τα πράγματα φοβάται πως θα χάσουν τελικά το παιδί και οι δύο.Θα επιστρέψει η Ασημίνα στις αδελφές της για να ζητήσει βοήθεια; Η σχέση του Μελέτη και της Δόμνας δοκιμάζεται, ενώ ο Σπανός τον θεωρεί ύποπτο για τον φόνο του Θέμελη.

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η Σοφούλα κλείνεται σε Μοναστήρι

Ένα πολύ δυνατό spoiler έκανε το Πρωινό για την επιτυχημένη σειρά, Άγριες Μέλισσες και αφορά την Σοφούλα και την ζωή της μετά το χωρισμό της και την δίκη του Βόσκαρη.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Αλέξης Μίχας, η Σοφούλα, μετά από όλα αυτά που έγιναν είναι έτοιμη να κλειστεί σε μοναστήρι. Ακούει στο Διαφάνι τις κουβέντες που γίνονται γι’ αυτήν, τις κακές γλώσσες να λένε πολλά γι’ αυτήν και ένα πρόσωπο κλειδί θα κάνει μια συζήτηση μαζί της για να πάει σε μοναστήρι.

Μάταια ο Τόλιας και η Παγώνα προσπαθούν να την μεταπείσουν. Θα την πλησιάσει και ο Άγγελος προσπαθώντας να της αλλάξει άποψη, ωστόσο ξεκινάει και φεύγει για το μοναστήρι, είναι αποφασισμένη. Στο μεταξύ, μπαίνουν στην φυλακή και οι τρεις αδερφές για τον φόνο του Σέργιου!