MasterChef 5 - highlights 30/3: Η εξομολόγηση του Διονύση για την Ανούς και η αποχώρηση της Κωνσταντίνας

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5 - highlights 30/3: Η εξομολόγηση του Διονύση για την Ανούς και η αποχώρηση της Κωνσταντίνας

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5, είδαμε την εξομολόγηση του Διονύση για τη σχέση του με την Ανούς, αλλά και την αποχώρηση της Κωνσταντίνας από το ριάλιτι μαγειρικής.

Αυτά είναι τα highlights του MasterChef 5

Ο Τζιοβάνι έκανε χρήση της ασυλίας και «έσωσε» την Μαργαρίτα

Το επεισόδιο του Masterchef ξεκίνησε, με τους υποψηφίους να στέκονται μπροστά από την κριτική επιτροπή και με τον Τζιοβάνι να «σώζει» κάποιον από αυτούς.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Ανούς, ο Παύλος, η Μαργαρίτα και η Λία, οι οποίοι έφτασαν στην κουζίνα αποφασισμένοι να νικήσουν και να επιστρέψουν στο σπίτι του Masterchef.

undefined

Οι κριτές ωστόσο έσπευσαν να ρωτήσουν τον Τζιοβάνι αν θα κάνει χρήση της ασυλίας, μιας και ήταν αυτός που την έχει κατακτήσει. Όπως ήταν αναμενόμενο για πολλούς, ο ίδιος την χρησιμοποιήσει προκειμένου να σώσει την Μαργαρίτη, καθώς όπως δήλωσε και την θαυμάζει μαγειρικά αλλά και δεν ήθελε να έχει άλλο πάνω του αυτό το βάρος της κάρτας.

Η Μαργαρίτα μάλιστα πολλές φορές τόνισε πως δεν ήθελε να την χρησιμοποιήσει για χάρη της, γιατί νιώθει πολύ απογοητευμένη με το πιάτο που ετοίμασε και ήταν άδικο να σωθεί αυτή και όχι κάποιο συμπαίκτης της.

Την θέση της Μαργαρίτας την πήρε η Κωνσταντίνα.

Αποχώρησε η Κωνσταντίνα

Πρώτα ανακοίνωσαν οι κριτές τη βαθμολογία της Λίας και περίμενε να πέσει κάτω από τη βάση. Η παίκτρια πήρε τρία επτάρια και ένα εξάρι από τον Σωτήρη Κοντιζά. «Το πρώτο πράγμα που είδα στο πιάτο σου είναι μια ομορφιά» της είπε ο guest σεφ.

Η πρώτη της δοκιμασίας που βγήκε ασφαλής ήταν η Ανούς που πήρε τρία οχτάρια και ένα επτά από τον Σωτήρη Κοντιζά. Οι κριτές της είπαν ότι φάνηκε πως δούλεψε το πιάτο της.

Ο Παύλος ξεκίνησε με ένα 6 από τον Σωτήρη Κοντιζά, 6 από τον Πάνο Ιωαννίδη που τόνισε ότι ήταν πολύ καλή προσπάθεια αν και με ελλείψεις. Έξι πήρε και από τον Αντώνη Δρακουλαράκο που του είπε ότι είδε δύο μάγειρες στο πιάτο αφού έκανε αλμυρή ομελέτα αλλά εξαιρετικό σασίμι. Έξι όμως του έβαλε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και έτσι οι βαθμοί που συγκέντρωσε επέτρεψαν στη Λία να γυρίσει στο σπίτι του MasterChef.

Τελευταία προσπάθεια που βαθμολογήθηκε ήταν της Κωνσταντίνας που δήλωσε ότι αυτή δεν ήταν δύσκολη φάση διότι η δυσκολότερη ήταν όταν μαγείρευε για αποχώρηση με τη Μαρίνα. Το 5 στα 10 που της έδωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς όμως έδειξε ότι δεν προσπάθησε καν. Τελικά με άλλα 3 πεντάρια ήταν εκείνη που αποχώρησε. Μάλιστα έδειξε να μην νοιάζεται καν για τα καλά λόγια που της είπε ο Αντώνης Δρακουλαράκος ότι είχε τον καλύτερο κολιό και την καλύτερη ομελέτα.

Οι κριτές την ρώτησαν ποιον θα ήθελε να δει νικητή και εκείνη δήλωσε ότι δεν είναι στο παιχνίδι πλέον υπονοώντας τη Μαρίνα. Από τους υπάρχοντες παίκτες δήλωσε ότι ο Τζιοβάνι θα πάει μακριά και θα ήθελε να δει και μία γυναίκα.

Φεύγοντας στο κιού ευχήθηκε καλή τύχη στους συμπαίκτες της και να προσέχουν να μη δαγκώσουν τη γλώσσα τους!

Διονύσης: «Είμαστε καλά με την Ανούς, ας βγει και αυτό»

Ο Διονύσης μόλις τελείωσε η δοκιμασία αποχώρησης στην οποία συμμετείχε η αγαπημένη του μίλησε στο κιού του παιχνιδιού για να σχολιάσει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει η Ανούς σήμερα.

«Όπως έχουν πει και οι κριτές, κάθε αποχώρηση από δω και πέρα θα είναι μαχαίρι στην καρδιά. Το ίδιο θα είναι και η αποχώρηση της Ανούς για μένα, λίγο πιο βαθιά για μένα. Εντάξει, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, είμαστε καλά με την Ανούς, οκ, ας βγει και αυτό. Θα επιλέξω να ανοίξω την πρώτη πόρτα και θέλω να τη βρω μπροστά μου και να συνεχίσουμε όλη αυτή την πορεία που έχουμε στο MasterChef» είπε.

Όσα είπε ο Διονύσης για την Ανούς