8 λέξεις: Η Ναυσικά σε έξαλλη κατάσταση κανονίζει συνάντηση με τη Βικτώρια

Όσα θα δούμε σήμερα 31/3 στον ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
8 λέξεις: Η Ναυσικά σε έξαλλη κατάσταση κανονίζει συνάντηση με τη Βικτώρια

Στο σημερινό επεισόδιο (31/3) της σειράς 8 Λέξεις στον ΣΚΑΙ, η Εύα μένει άφωνη από την στάση της Βικτώριας απέναντί της και, μετά από προτροπή του Νικηφόρου, το λέει στη Ναυσικά.

Όπως είναι επόμενο, η Ναυσικά γίνεται έξαλλη με αυτό που ακούει και κανονίζει συνάντηση με τη Βικτώρια για να τα πούνε από κοντά.

Το βιβλίο της Έλλης δεν πουλάει καθόλου και η Ιφιγένεια στήνει ολόκληρο σχέδιο με τον Σπύρο για να μην την στεναχωρήσουν. Η Ηλιάνα λέει στον πατέρα της ότι δεν είναι σωστό που ο Οδυσσέας βγήκε στην εκπομπή του Σίμου, ο Άκης όμως δεν δείχνει να συγκινείται και μάλιστα την βάζει στη θέση της με σκληρό τρόπο.

Ο Οδυσσέας εκφράζει στη Νόνα τη δυσαρέσκειά του για τη συγκατοίκηση Ναυσικάς – Δημοσθένη, δεν βρίσκει όμως την ανταπόκριση που περίμενε. Η ομιλία του Μιχαήλ στη Βουλή δίνει πόντους στο κόμμα της Αναγέννησης και μαζί με τον Μιλτιάδη σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Ο Μάρκος ζητάει για άλλη μια φορά συγνώμη από τον Νικηφόρο, ελπίζοντας ότι θα τον συγχωρέσει. Στο μεταξύ, ο Μιλτιάδης καλεί τον Άλκη στο γραφείο του για να πιούνε καφέ.

Για αυτό το λόγο τσακώνονται Εύα και Βικτώρια στις 8 Λέξεις

Η Εύα για μια ακόμα φορά ζητάει από τη Βικτώρια να ξαναπάρει τον Αγγελο: «Σκεφτόμουν να περάσω να πάρω τον Αγγελο για λίγες μέρες σπίτι μου. Θα μου τον ετοιμάσεις να έρθω το απόγευμα σε παρακαλώ;», λέει στην Βικτώρια.

Ωστόσο η απάντηση που παίρνει δεν είναι αυτή που θα περίμενε: «Καλύτερα όχι, Εύα. Ο Αγγελος δεν είναι μπαλάκι να πηγαίνει από σπίτι σε σπίτι. Το παιδί έχει μια σειρά, μια οργάνωση στη ζωή του, δεν γίνεται κάθε τρεις και λίγο να διαταράσσεται η οικογενειακή ηρεμία του», την αποθαρρύνει.

Η Εύα μένει άφωνη από τη στάση της Βικτώριας απέναντί της: «Τι λες; Ακούς τι λες; Μου απαγορεύεις να βλέπω τον ανιψιό μου; Αν σου διαφεύγει, ο Αγγελος είναι γιος της αδελφής μου», της λέει. Ενώ, το μίσος της Ηλιάνας για τον Οδυσσέα επιστρέφει και θα γίνει χαμός.

8 Λέξεις Ναυσικά

Λίγο αργότερα, η Εύα στενοχωρημένη εξιστορεί στον Νικηφόρο τα γεγονότα και εκείνος την προτρέπει: «Πρέπει να μιλήσεις στον Μιχαήλ ή μάλλον καλύτερα να μιλήσεις με τη Ναυσικά. Δεν γίνεται να αποκοπείτε από το παιδί επειδή το θέλει η Βικτώρια. Εξάλλου με ποιο δικαίωμα;», της λέει.

Η Εύα συμφωνεί και αμέσως μιλάει στη Ναυσικά, η οποία όπως είναι επόμενο γίνεται έξαλλη με αυτό που ακούει: «Πλάκα μου κάνεις; Πώς τόλμησε να πει τέτοια πράγματα; Α! Δεν πρόκειται να το αφήσω αυτό να περάσει έτσι. Είναι η δεύτερη φορά που προσπαθεί να επιβληθεί με το παιδί», λέει θυμωμένη και αμέσως κανονίζει συνάντηση με τη Βικτώρια για να τα πούνε από κοντά:

«Βικτώρια, πρέπει να βρεθούμε για ένα άκρως σοβαρό θέμα», της τονίζει. Οι δύο γυναίκες συναντιούνται και η Ναυσικά κάνει μια συζήτηση στη Βικτώρια για το θέμα της Εύας που θέλει να παίρνει στο σπίτι της τον Αγγελο: «Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά τη στάση σου. Ο Αγγελος είναι παιδί της αδελφής της που έχασε κι εμένα εγγονός μου. Δεν κατάλαβα;», της λέει αυστηρά.

Η Βικτώρια όμως δεν υποχωρεί και η συζήτηση παρεκτρέπεται! Η Ναυσικά συγκρούεται με τη Βικτώρια άσχημα και στη μέση μπαίνει ο Μιχαήλ, ο οποίος όμως προσπαθεί να κρατήσει μια ουδέτερη στάση.

Φρίξος και Έλλη ετοιμάζουν το γάμο τους

Ο Φρίξος και η Ελλη τρέχουν με τις ετοιμασίες του γάμου τους και προτείνουν στον Σπύρο και την Ιφιγένεια να γίνουν κουμπάροι τους. Στο μεταξύ το βιβλίο της Ελλης δεν πουλάει καθόλου και η Ιφιγένεια στήνει ολόκληρο σχέδιο με τον Σπύρο για να μην τη στενοχωρήσουν. Τι θα γίνει ωστόσο με το γάμο Σμαράγδας και Σίμου;

8 Λέξεις εξελίξεις

Την ίδια στιγμή η Έλλη ζηλεύει την Αλίκη που δουλεύει στο σουβλατζίδικο και ο Φρίξος ιδρώνει μέχρι να πείσει την Ελλη ότι δεν συμβαίνει τίποτα ερωτικό ανάμεσα σε εκείνον και την Αλίκη. Παράλληλα, η Ελλη ετοιμάζεται να πάει στην Αθήνα για να διαλέξει νυφικό από το ατελιέ της Σμαράγδας, ενώ η Ιφιγένεια αποφασίζει να πάει μαζί της για να διερευνήσει τι ακριβώς της κρύβουν οι γονείς της.

Ο Μιλτιάδης αρχίζει να δένεται με το γιο του

Στο μεταξύ, ο Μιλτιάδης καλεί τον Αλκη στο γραφείο του για να πιούνε καφέ… Συναντιέται ξανά μαζί του και προσπαθεί να μάθει περισσότερα πράγματα για τη ζωή του. Ομως κρατάει αυτή τη συνάντηση κρυφή από την Κατερίνα, καθώς καταλαβαίνει ότι μέρα με τη μέρα αρχίζει να δένεται όλο και πιο πολύ με τον Αλκη, παρότι δεν έχει ακόμα αποδειχτεί αν είναι γιος του.