House of Fame: Άσχημος καυγάς μεταξύ Μαριάννας και Στέφανου

Ο γυμναστής της ακαδημίας ήταν η πέτρα του σκανδάλου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Άσχημος καυγάς μεταξύ Μαριάννας και Στέφανου

Στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame, ένας άσχημος καυγάς διαδραματίστηκε μεταξύ της Μαριάννας και του Στέφανου, λόγω του γυμναστή της ακαδημίας.

Συγκεκριμένα, η Κόνη μετέφερε στον Στέφανο τα γελάκια και τα πειράγματα της Μαριάννας με τον γυμναστή και όπως ήταν φυσιολογικό, ο Στέφανος ενοχλήθηκε αρκετά.

Η Μαριάννα τοποθετήθηκε και είπε: «Το ξέρω πως η Κόνη πήγε να το πει για πλάκα, αν και δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Στέφανε, προφανώς δεν έχεις να ζηλέψεις κάτι. Ποτέ μην σου μπει η ιδέα... Δεν είμαι άτομο το οποίο θα κοίταζε κάποιον άλλον...».

Αμέσως μετά αναφέρθηκε στο Στέφανο και είπε: «Ελπίζω να μην τον επηρέασε γιατί δεν ήταν κάτι μεγάλο, ούτε ήθελα να τον κάνω να ενοχληθεί, ούτε να τον πληγώσω, σε καμία περίπτωση».

Ο Στέφανος ωστόσο δήλωσε αργότερα: «Είμαι λίγο υπερβολικός σε αυτά τα θέματα... είμαι λίγο παλιομοδίτης και θα πρέπει να το ελέγξω αυτό». Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα εισέβαλε στην ακαδημία ο Πάνος Καλίδης!

House of Fame: Η ανακοίνωση για το νέο προνόμιο του Πάνου Μεταξόπουλου

Στο πέμπτο live του House of Fame η Ελένη Φούρειρα ανακοινώνει ένα νέο προνόμιο που πρόκειται να έχει ο Πάνος Μεταξόπουλος.

Μετά την εκρηκτική της εμφάνιση, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε έναν νέο κανόνα που θα αλλάξει τις ισορροπίες του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα ανέφερε πως στο τέλος κάθε live, όταν θα έχει βγει η τριάδα των υποψηφίων, ο Πάνος Μεταξόπουλος θα έχει την ευκαιρία να σώσει έναν παίκτη, ενώ τη θέση του θα παίρνει ο επόμενος στην ψηφοφορία.

House of Fame προνόμιο Πάνου Μεταξόπουλου

Ο Πάνος Μεταξόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Ξέρω τα παιδιά και από την καλή και από την κακή τους πλευρά. Ελπίζω και προσεύχομαι να μας δείξουν στη σκηνή τον πραγματικό τους εαυτό. Ί

σως κάποια στιγμή να χρειαστεί να το κάνω. Για εμένα θέμα συμπεριφοράς δεν υπάρχει. Η αξία του κάθε καλλιτέχνη είναι πάνω στη σκηνή. Το μεγαλύτερο βάρος για την απόφασή μου θα είναι η προσπάθεια του κάθε παιδιού και όχι η τελευταία τους εμφάνιση».