8 Λέξεις: Η Ναυσικά είναι στεναχωρημένη με την στάση του Οδυσσέα απέναντι στον Δημοσθένη

Όσα θα δούμε σήμερα 1/4 στον ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Η Ναυσικά είναι στεναχωρημένη με την στάση του Οδυσσέα απέναντι στον Δημοσθένη

Στο σημερινό 1/4 επεισόδιο της σειράς 8 Λέξεις, θα δούμε την Ναυσικά να είναι πολύ στεναχωρημένη με την στάση του Οδυσσέα απέναντι στον Δημοσθένη, μετά την είδηση πως θα συγκατοικήσουν.

Όσα θα δούμε απόψε 1/4 στην σειρά του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 193

Ο Μιλτιάδης συναντιέται ξανά με τον Άλκη και προσπαθεί να μάθει περισσότερα πράγματα για τη ζωή του. Κρατάει αυτή τη συνάντηση κρυφή από την Κατερίνα, καθώς καταλαβαίνει ότι μέρα με τη μέρα, αρχίζει να δένεται όλο και πιο πολύ με τον Άλκη, παρότι δεν έχει ακόμα αποδειχτεί αν είναι γιος του. Ωστόσο, η κόρη του θα μάθει όλη την αλήθεια.

Η Ναυσικά, στενοχωρημένη από την στάση του Οδυσσέα απέναντι στη σχέση της με τον Δημοσθένη, του τηλεφωνεί και προσπαθεί να συμβιβάσει τα πράγματα και παρότι ο Οδυσσέας δείχνει να υποχωρεί, η αντιπάθειά του για τον Δημοσθένη είναι δεδομένη. Στο μεταξύ, η ψηφοφορία στη Βουλή λήγει και η κυβέρνηση παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης, χάρη στην στήριξη των βουλευτών της Αναγέννησης.

8 Λέξεις Οδυσσέας

Η κατάσταση αυτή οδηγεί σε έναν νέο γύρο αντιπαράθεσης ανάμεσα στον Άκη και τον Μιχαήλ. Ο Οδυσσέας με τη Σύνθια και την Έρση, συνεχίζουν να οργανώνουν την έκθεση στην Αθήνα, ενώ η Ναυσικά κάνει μια συζήτηση στη Βικτώρια για το θέμα της Εύας που θέλει να παίρνει στο σπίτι της τον Άγγελο. Η Βικτώρια δεν υποχωρεί και η συζήτηση παρεκτρέπεται!

Το μίσος της Ηλιάνας για τον Οδυσσέα επιστρέφει στις 8 Λέξεις

Κι ενώ έχουν συμβεί πάρα πολλά στις 8 Λέξεις, από τότε που η Ηλιάνα έδρασε εγκληματικά κατά του Οδυσσέα και η υπόθεση αυτή φαινόταν να έχει κλείσει, τώρα ανοίγει και πάλι και μάλιστα ακόμα πιο εκδικητικά από την πλευρά της.

Ο Οδυσσέας αρχίζει να ξαναβρίσκει τον εαυτό του και να φτιάχνει τη ζωή του σχεδόν από την αρχή. Ωστόσο, το μόνο που τον στενοχωρεί είναι η Ναυσικά, όπου συνεχίζει να κρατάει αρνητική στάση απέναντι στη συγκατοίκησή της με τον Δημοσθένη. Μάλιστα αυτό τον οδηγεί σε μια ακόμα σύγκρουση με τη μητέρα του.

Την ίδια στιγμή η Ηλιάνα βλέπει τη συνέντευξη του Οδυσσέα και γίνεται έξαλλη. Πηγαίνει κατευθείαν στο γραφείο του Αιμίλιου και απαιτεί να την κατεβάσει από το σάιτ του σταθμού: «Με άκουσες! Να εξαφανιστεί αυτή τη στιγμή και άλλη φορά μην τολμήσει κανείς και γράψει κάτι, έστω και μία λέξη γ’ αυτόν», τον προστάζει.

Αμέσως μετά, έντονα φορτισμένη, πηγαίνει στον πατέρα της κι αρχίζει να κάνει παράπονα: «Μου λες γιατί έπρεπε ο Οδυσσέας να βγει στην εκπομπή του Σίμου; Το θεωρείς σωστό μετά από όλα όσα έχουν γίνει να του δίνουμε και βήμα και να τον προβάλλουμε;», τον ρωτάει.

Ωστόσο ο Ακης δεν συγκινείται από το ξέσπασμα της κόρης του και μάλιστα τη βάζει στη θέση της με σκληρό τρόπο: «Κάνε μου τη χάρη και κοίτα τη δουλειά σου. Εδω μέσα κάνω κουμάντο εγώ και θα καλώ όποιον θέλω στο κανάλι μου. Δεν κατάλαβα, Ηλιάνα. Ακόμα σε πειράζει ο ζωγράφος; Νόμιζα ότι το είχες ξεχάσει αυτό το κεφάλαιο», της λέει αυστηρά.

8 Λέξεις Οδυσσέας Ηλιάνα

Παράλληλα ο Οδυσσέας εκφράζει στη Νόνα τη δυσαρέσκειά του για τη συγκατοίκηση Ναυσικάς - Δημοσθένη, δεν βρίσκει όμως την ανταπόκριση που περίμενε: «Γιατί Οδυσσέα μου; Μια χαρά άνθρωπος είναι; Τι περίμενες δηλαδή; Πόσο ν’ αντέξει τον πατέρα σου;», του τονίζει. Τι θα γίνει ωστόσο με το γάμο Σμαράγδας και Σίμου;

Ομως και η Ναυσικά είναι στενοχωρημένη από τη στάση του Οδυσσέα απέναντι στη σχέση της με τον Δημοσθένη. Ετσι του τηλεφωνεί και προσπαθεί να συμβιβάσει τα πράγματα. Μετά από αυτό ο Οδυσσέας δείχνει να υποχωρεί, αλλά η αντιπάθειά του για τον Δημοσθένη είναι δεδομένη.

Στο μεταξύ ο Οδυσσέας με τη Σύνθια και την Ερση πετάνε από τη χαρά τους για την επαγγελματική του εξέλιξη και συνεχίζουν να οργανώνουν με ενθουσιασμό την έκθεση του Οδυσσέα στην Αθήνα. Τα νέα φυσικά τρέχουν και το γεγονός ότι ο Οδυσσέας θα εκθέσει μια σειρά από έργα του σε μεγάλη γκαλερί της Αθήνας γίνεται παντού γνωστό.

Οπως είναι φυσικό, η είδηση φτάνει και στα αυτιά της Ηλιάνας, η οποία γίνεται έξαλλη: «Δεν πρόκειται να σε αφήσω. Θα πληρώσεις για όλα όσα μου έχεις κάνει», μονολογεί και αποφασίζει να δράσει. Καταστρώνει ένα ακόμα σατανικό σχέδιο για να πλήξει ίσως και θανάσιμα τον Οδυσσέα.