House of Fame: Η Βασιλική έδιωξε τον Γιάννη από την αίθουσα φωνητικής

Εκνευρίστηκε με το ύφος του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Η Βασιλική έδιωξε τον Γιάννη από την αίθουσα φωνητικής

Πολύ έντονη ήταν η σημερινή μέρα στο House of Fame μιας και στην αρχή του επεισοδίου, η Βασιλική αποφάσισε να διώξει τον Γιάννη από την αίθουσα φωνητικής λόγω του ύφους που είχε κατά την πρόβα που έκανε στο κομμάτι του.

Ο Γιάννης της ζήτησε να αλλάξουν τον τόνο στο κομμάτι του Πάνου Καλίδη που θα ερμηνεύσει στο live της Παρασκευής και ο τρόπος του δεν άρεσε καθόλου στην Βασιλική η οποία είναι καθηγήτρια φωνητικής στην Ακαδημία.

Όταν άρχισε να εκνευρίζεται, του ζήτησε να φύγει από την αίθουσα καθώς δεν έχει κάτι άλλο να συζητήσει μαζί του.

Η ένταση ανάμεσα στον Γιάννη και τη Βασιλική στο House of Fame

«Όταν τους ακούω στο live παθαίνω εγκεφαλικά»

Το πρωί της Δευτέρας, η Πέννυ Μπαλτατζή μίλησε στην κάμερα των Κου Κου και τον δημοσιογράφο Αρτ αναφορικά με τους σπουδαστές του House of fame και το τελευταίο live.

Η σπουδαία τραγουδίστρια και καθηγήτριας της σχολής, είπε χαρακτηριστικά: «Πολλά παιδιά θέλουν πάρα πολλή δουλειά. Πως θα τους βοηθήσω να εξελιχθούν εάν δεν τους πω και κάτι;».

 House of Fame - Πέννυ Μπαλτατζή

Και αμέσως μετά πρόσθεσε: «Ενθουσιάζομαι, αγαπάω πάρα πολύ τη δουλειά μου και θέλω πάρα πολύ να τους βοηθήσω γιατί ήρθαν στο House of fame για μια ευκαιρία. Οι πρόβες δεν είναι παράφωνες και αυτό είναι το φοβερό! Κάποιοι, οι περισσότεροι, βγαίνουν έτσι στο live.

Όταν τους ακούω στο live παθαίνω εγκεφαλικά. Οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για το κάστινγκ επέλεξαν τους διαγωνιζόμενους του House of fame… οι καλύτεροι είναι αυτοί που επιλέχθηκαν».