Ήλιος 2/4: Ο Δήμος δραπετεύει από την φυλακή και βρίσκεται κοντά στα ίχνη του δολοφόνου

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ήλιος 2/4: Ο Δήμος δραπετεύει από την φυλακή και βρίσκεται κοντά στα ίχνη του δολοφόνου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό επεισόδιο του Ήλιου, με τον Δήμο να δραπετεύει από την φυλακή και να βρίσκεται κοντά στα ίχνη του δολοφόνου.

Αυτά θα δούμε σήμερα, 2 Απριλίου, στον Ήλιο

Στο νέο επεισόδιο της σειράς, Ήλιος, ο Νικήτας, ο νέος κρατούμενος στις φυλακές και παλιός γνώριμος του Δήμου, εκμυστηρεύεται στον Δήμο πως ετοιμάζεται να αποδράσει και του προτείνει να τον πάρει μαζί του.

Ενώ ο Δήμος καταστρώνει σχέδιο με τον Δημήτρη για να βρεθούν στοιχεία για τον δολοφόνο της Ιωάννας, η Αλίκη συνειδητοποιεί με τρόμο, ότι η ίδια ήταν ο αληθινός στόχος του δράστη.

Η Δάφνη, θυμωμένη με τον Χρήστο που θέλει να παντρευτεί την Σοφία, έρχεται σε σύγκρουση μαζί του.

Ο Χρήστος, όμως, υπερασπίζεται τη σχέση του με την Σοφία, ενώ η Δάφνη καταφεύγει σε δικηγόρο. Ο Δημήτρης έχει πια στα χέρια του το σκίτσο του δολοφόνου της Ιωάννας και κάνει τα πάντα για να τον βρει…

Ο Δήμος, με παρότρυνση του Δημήτρη, δραπετεύει με τον Νικήτα, προκειμένου να προχωρήσει το σχέδιό τους. Για άλλη μια φορά, ο Δημήτρης είναι πολύ κοντά στα ίχνη του δολοφόνου…Την ίδια στιγμή, δύο νέες δολοφονίες σοκάρουν Φίλιππο και Διώνη!

Ήλιος 2/4

Ήλιος - αποκλειστικό: Τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Αλίκη και Δημήτρη

Στον Ήλιο, η σχέση του Δημήτρη και της Αλίκης δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο μέχρι που εμφανίζεται η Μπέτυ, μια παλιά φίλη της Αλίκης και τότε αλλάζουν όλα…

Η Αλίκη καταφέρνει και γλιτώνει από τα χέρια του Κωστή, ενώ ο Δημήτρης ψάχνει ποιος και γιατί θέλει να κάνει κακό στη γυναίκα που αγαπάει και είναι αποφασισμένος να μάθει. Αργότερα η Αλίκη γνωρίζει τον Δημήτρη στην παιδική της φίλη. «Μπέτυ, από εδώ ο Δημήτρης. Δημήτρη, η Μπέτυ είναι πολύ καλή φίλη από τα παλιά. Κάναμε παρέα αλλά τον τελευταίο καιρό είχαμε χαθεί», του λέει.

Ομως η αντίδραση και των δύο, παρόλο που δεν γίνεται αντιληπτή από την Αλίκη, δείχνει πως έχουν ένα μυστικό που τους συνδέει.

Δημήτρης και Μπέτυ συναντιούνται για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα αφού στο παρελθόν μεταξύ τους υπήρξε μια σύντομη σχέση. «Πρέπει να της το πούμε. Δεν υπάρχει λόγος να το κρύβουμε. Ο,τι είχαμε μεταξύ μας ήταν πριν καιρό», της λέει ο Δημήτρης, εκείνη όμως δεν θέλει: «Δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα ήταν σωστό. Καλύτερα να αφήσουμε τα πράγματα ως έχουν. Αυτό που είχαμε άλλωστε ήταν κάτι ασήμαντο κι αν η Αλίκη το μάθει, μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τόσο τη σχέση σας όσο και τη φιλία μου μαζί της», του απαντάει και τον πείθει, ενώ στα επόμενα επεισόδια θα δούμε και τη δολοφονία του Μενέλαου.

Η Αλίκη διώχνει τον Δημήτρη στον Ήλιο

Η Μπέτυ δεν κρατάει το λόγο της και στην πρώτη ευκαιρία λέει τα πάντα στην Αλίκη. «Δεν ξέρω αν σου το είπε ο Δημήτρης αλλά δεν μπορώ να κρατήσω κάτι τέτοιο κρυφό. Ο Δημήτρης κι εγώ πριν χρόνια είχαμε μια μικρή περιπέτεια». Η Αλίκη σοκάρεται και δεν ξέρει τι να πει. «Εσύ και ο Δημήτρης; Και γιατί να μη μου το πει;», ψελλίζει. «Δεν ήταν τίποτα, αλήθεια. Εχει περάσει πολύς καιρός. Απλά ήθελα να το ξέρεις», της
επισημαίνει η Μπέτυ.

Αλίκη Ήλιος

Η Αλίκη όμως δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι ο άντρας που αγαπάει της απέκρυψε την αλήθεια για τη σχέση που είχε με τη φίλη της. «Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί δεν μου το είπες από την πρώτη στιγμή;», τον ρωτάει. Οσο όμως εκείνος κι αν προσπαθεί να την πείσει ότι οι προθέσεις του ήταν καλοπροαίρετες αφού δεν ήθελε να μπερδέψει τα πράγματα, εκείνη δεν τις βρίσκει πειστικές. «Καλύτερα να μείνουμε για λίγο ο ένας μακριά από τον άλλον», του λέει και τον διώχνει.

Η Αλίκη υποφέρει αφού πίστευε ότι η σχέση της με τον Δημήτρη βασιζόταν στην ειλικρίνεια και νιώθει πληγωμένη. Οι μέρες περνούν αλλά οι δυο τους εξακολουθούν να είναι ψυχραμένοι μετά την αποκάλυψη, ενώ ο Δημήτρης αμφισβητεί φανερά τα κίνητρα της Μπέτυς. Σκοπός του είναι να μάθει τι θέλει από εκείνον και την Αλίκη.