Φάρμα - Spoiler: Ο Ντούπης τσακώνεται με τον Τζώρτζογλου - Τα τετ α τετ με την Κατσοσεγράκη

Άντρας ο αρχηγός, υπηρέτρια η Μαρία Φραγκάκη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα - Spoiler: Ο Ντούπης τσακώνεται με τον Τζώρτζογλου - Τα τετ α τετ με την Κατσοσεγράκη

Απολαυστικό είναι το σημερινό 2/4 επεισόδιο της Φάρμας στον ΑΝΤ1 και το Πρωινό πρόβαλλε αποκλειστικά αποσπάσματα από τα όσα θα δούμε. Οι τσακωμοί, οι εντάσεις και τα ξεσπάσματα θα επικρατήσουν.

Συγκεκριμένα, θα δούμε τον Ντούπη να τσακώνεται με τον Στράτο Τζώρτζογλου, με τον ηθοποιό να γίνεται έξαλλος και να ανεβάζει τον τόνο της φωνής του. Ενώ, στις δηλώσεις στις κάμερες θα ξεσπάσει και θα ζητήσει συγγνώμη.

Από την άλλη ωστόσο, ο Ντούπης θα έχει και μερικά τετ α τετ με την Κατσοσεγράκη, με την οποία όπως έχουμε δει στα τελευταία επεισόδια, έχει έρθει αρκετά κοντά.

Αρχηγός σύμφωνα με το Πρωινό θα είναι άντρας, ενώ υπηρέτρια η Μαρία Φραγκάκη.

Μπαίνουν στην Φάρμα οι δίδυμες χορεύτριες Φένια και Έλενα Τσικιτίδου

Οι δίδυμες αδερφές Φένια και Έλενα Τσικιτίκου πρόκειται να εισβάλλουν στην Φάρμα και σίγουρα πρόκειται να έχουν μια πολύ καλή απόδοση στα αγωνίσματα καθώς είναι επαγγελματίες χορεύτριες.

Οι περισσότεροι τις γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή τους στο “So you think you can Dance” ενώ τεράστια απήχηση έχουν σημείωση και μέσα από την εφαρμογή Tik Tok.

Μπαίνουν στην Φάρμα οι δίδυμες χορεύτριες Φένια και Έλενα Τσικιτίδου

Το πρωί της Παρασκευής, οι δύο αδερφές συνδέθηκαν στο Πρωινό λίγο πριν κάνουν την είσοδό τους στη «Φάρμα» και παραχώρησαν τις πρώτες τους δηλώσεις.

«Είμαστε επαγγελματίες χορεύτριες, δασκάλες χορού και γυμνάστριες. Έχουμε δική μας σχολή στη Νάουσα Ημαθίας. Λίγες ημέρες πριν είχαμε γενέθλια και κλείσαμε τα 33. Μπαίνουμε στη Φάρμα να τονώσουμε το διασκεδαστικό κλίμα. Γνωρίζουμε από δουλείες της Φάρμας. Είμαστε πολύ εργατικές. Είναι δύσκολο να κρίνουμε τους παίκτες με βάση όσα βλέπουμε… Μέσα στα αθλήματα υπάρχει και ο παράγοντας τύχη» είπαν χαρακτηριστικά οι αδερφές Τσικιτίδου ενώ στο παιχνίδι αναμένεται να μπει και ο Τάσος Ξίαρχος.