MasterChef 5 - Spoiler (2/4): Τσακώνονται Τζιοβάνι και Μαρία στην βαθμολογία της ομαδικής

Απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Spoiler (2/4): Τσακώνονται Τζιοβάνι και Μαρία στην βαθμολογία της ομαδικής

Απόψε έχουμε νέο επεισόδιο στο MasterChef 5 και λίγο πριν την ανάδειξη της νικήτριας ομάδας, η εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου έδωσε ένα «καυτό» spoiler για τον καυγά που θα σημειωθεί στο συμβούλιο ανάμεσα στην Μαρία και τον Τζιοβάνι.

Η ομαδική δοκιμασία δεν πήγε και τόσο καλά και έτσι οι παίκτες ακούνε αρκετά αρνητικά σχόλια από τους κριτές ενώ φάνηκε πως και οι δύο ομάδες είχαν πρόβλημα στη συνεννόηση κατά τη διάρκεια της μαγειρικής.

Μπορεί οι Μπλε να έχουν πιο χαμηλούς τόνους γενικά, αυτή τη φορά όμως δε θα λείψουν οι καυγάδες καθώς η Μαρία θα τα βάλει με τον Τζιοβάνι, ο οποίος ήταν και αρχηγός της ομάδας μετά τη νίκη του στο τεστ δημιουργικότητας.

Ο τσακωμός της Μαρίας και του Τζιοβάνι στο MasterChef 5

Κριτές του MasterChef θα μαγειρέψουν στους παίκτες του Survivor 4

Μια αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιανός κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής τους εκπομπής με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Sfera, για το Survivor 4 και τα επόμενα επεισόδια.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως κριτές του MasterChef θα πετάξουν στον Άγιο Δομίνικο για να μαγειρέψουν στους παίκτες. «Θα βγει τρέιλερ σήμερα νομίζω. Έρχονται οι κριτές του MasterChef να μαγειρέψουν για το Survivor» είπε ο παρουσιαστής γελώντας, αφού έκανε πλάκα για τη Πρωταπριλιά.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι μια! Μπορεί οι κριτές του ελληνικού MasterChef 5 να μην πάνε, αλλά σίγουρα θα πάνε οι Τούρκοι. Στην Τουρκία ο Ατζούν έχει τα δικαιώματα του ριάλιτι μαγειρικής και την αποκάλυψη αυτή έκανε το Πρωινό.