House of Fame: Η αποχώρηση θα ανατρέψει τα πάντα - Μεγάλη η αγωνία για το νέο live

Όλα όσα θα δούμε απόψε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Η αποχώρηση θα ανατρέψει τα πάντα - Μεγάλη η αγωνία για το νέο live

Το House of Fame επιστρέφει απόψε με ένα νέο live concert και η αγωνία των σπουδαστών της Ακαδημίας έχει «χτυπήσει κόκκινο». Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, η Έλενα, ο Γιώργος και ο Obi, βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί και η αποχώρηση σίγουρα θα ανατρέψει τα δεδομένα μέσα στο σπίτι.

Απόψε στις 21.00 η εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα θα καλωσορίσει το τηλεοπτικό κοινό και θα υποδεχτεί στο stage τους σπουδαστές. Απέναντί τους θα βρίσκεται η πιο… άπαιχτη κριτική επιτροπή.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος θα παρακολουθήσουν, θα αξιολογήσουν και θα βαθμολογήσουν τις εμφανίσεις τους θέλοντας πάντοτε να φέρουν στην επιφάνεια την καλύτερη εκδοχή του καλλιτέχνη που κρύβουν μέσα τους, μετά και από τις εντάσεις που σημειώθηκαν στο προηγούμενο live.

House of Fame live

Στο πλατό του live concert και στο πλευρό των σπουδαστών θα βρίσκονται οι καθηγητές τους και ο διευθυντής της Ακαδημίας. Στο live concert της περασμένης εβδομάδας ο Πάνος Μεταξόπουλος αποφάσισε να μη χρησιμοποιήσει το δικαίωμα της… διάσωσης ενός υποψήφιου από τη διαδικασία της αποχώρησης. Ποια απόφαση θα πάρει σήμερα;

Έπειτα από μία εβδομάδα εντάσεων ο Γιάννης Αρβανιτίδης ψηφίστηκε από τους υπόλοιπους σπουδαστές ως το πρόσωπο που δεν έχει θέση στην Ακαδημία και από την βαθμολογία που θα συγκεντρώσει θα του αφαιρεθούν τέσσερις βαθμοί.
Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα προκύπτουν από τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής. Μόνο ο Διευθυντής της Ακαδημίας μπορεί να διασώσει κάποιον. Θα το κάνει;

Ο Γιώργος Σπετσιώτης, η Έλενα Δομάζου και ο ΟΒΙ είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας που διανύουμε. Ποιους θα κρατήσει στο House of Fame La Academia το τηλεοπτικό κοινό;

Ο δρόμος προς τη δόξα περνάει από τον… ΣΚΑΪ!

Η συγκινητική αποκάλυψη του Γιάννη Πλούταρχου για την καριέρα του στο House of Fame

Στο χθεσινό επεισόδιο του House of Fame, ο Γιάννης Πλούταρχος μπήκε στην Ακαδημία και μοιράστηκε με τους σπουδαστές μερικές σκέψεις του για την καριέρα του, ενώ στη συνέχεια τραγούδησε μαζί του ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του.

Μετά την είσοδο του Πάνου Καλίδη στο παιχνίδι, σειρά είχε και ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος είναι και ένας από τους τέσσερις κριτές του show.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είπε στους σπουδαστές: «Αυτός ο χώρος είναι τρομερά απαιτητικός, ο χώρος του τραγουδιού, και τρομερά ανταγωνιστικός. Θα έλεγα και σκληρός. Τα πάντα σε αυτόν τον χώρο είναι ψυχολογία… Παλαιότερα τραγουδούσαμε επτά μέρες την εβδομάδα, τρεις τέσσερις ώρες τραγούδι. Ήταν πολύ άσχημες οι συνθήκες. Δεν υπήρχε μέρα που δεν πήρα κάτι… Πάντα προσπαθούσα να βρω κάτι καινούργιο να βάλω στο τραγούδι.

Αυτή τη στιγμή στο σπίτι μου έχω πέντε παιδιά, έχω μια πολύ όμορφη οικογένεια. Δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα που να μην έχω πάρει την κιθάρα και δεν έχω ασχοληθεί τουλάχιστον μια ώρα με την κιθάρα μου. Παιδιά δεν σταματάει ποτέ αυτό, συνεχώς δουλεύουμε.

Όλο αυτό πηγάζει από την αγάπη μας για το αντικείμενο αυτό. Έχω βιώσει τόσα όμορφα πράγματα, ήμουν από τους τυχερούς ανθρώπους που έκαναν μια πολύ όμορφη καριέρα, συνδυαστικά με την προσωπική μου ζωή. Είναι τρομερά δύσκολο αυτό. Αγαπούσα το τραγούδι από μικρό παιδάκι. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα κάνω κάτι. Προχώρησα μόνο με την αγάπη μου για το τραγούδι. Δεν το φανταζόμουν…».