The Bachelor: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στην Ρόδο

Η διαμονή πραγματοποιείται σε μια από τις πολυτελέστατες βίλλες του νησιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στην Ρόδο

Τα γυρίσματα του The Bachelor αλλά και του Bachelorette ξεκίνησαν στην όμορφη Ρόδο, μόνο που δεν αφορά την ελληνική παραγωγή, αλλά την σουηδική.

Οι παραγωγοί των δυο reality επέλεξαν το νησί μας για τα γυρίσματα και τα επεισόδια που ετοιμάζονται και θα είναι στα κανάλια της σουηδικής τηλεόρασης channel 4 & channel 7.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού site dimokratiki.gr, o Δήμος Ρόδου στηρίζει αυτή την μεγάλη αυτήν παραγωγή, μιας και θα προβληθεί πολύ το νησί στα σκανδιναβικά μέσα μαζικής ενημέρωσης

Το συνεργείο έχει αρχίσει τα γυρίσματα που θα διαρκέσουν μέχρι 14 Μαΐου για το Bachelor και μέχρι τέλη Ιουνίου για το Bachelorette. Στο Bachelor τις 20 υποψήφιες κοπέλες τις διεκδικούν 2 άντρες, ο ένας εκ των οποίων είναι ελληνικής καταγωγής που ζει μόνιμα στη Σουηδία.

Η διαμονή επίσης πραγματοποιείται σε μια από τις πολυτελέστατες βίλλες της Ρόδου, η οποία διαθέτει κήπους, πισίνα και ελικοδρόμιο. Στο μεταξύ, τι γίνεται με το ζευγάρι Βασιλάκος - Τσομπανίδου;

The Bachelor ξεκίνησαν τα γυρίσματα στην Ρόδο

Και το δικό μας The Bachelor επιστρέφει στον ALPHA

Μπορεί ο Παναγιώτης Βασιλάκος να μην τα καταφέρνει ιδιαίτερα στην παρουσίαση του Battle of the Couples μιας και το project πάει και πρόωρο κόψιμο, αλλά πάντα θα είναι στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού ο πρώτος Bachelor της Ελλάδας.

Η δεύτερη σεζόν του παιχνιδιού προετοιμάζεται με τον ALPHA να στοιχηματίζει πολύ στην επιτυχία του, αφού φέτος γενικά οι κινήσεις που έχει κάνει δεν του έχουν βγει σε τόσο καλό, κι αυτό φαίνεται καθημερινά από τα νούμερα τηλεθέασης.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό στο Youweekly.gr σε συζητήσεις για την θέση του εργένη βρισκόταν ο πρώην παίκτης του My Style Rocks, Σπύρος Νικολαΐδης. Όλα έδειχναν να έχουν συμφωνηθεί μεταξύ αυτού και του σταθμού αλλά τελευταία στιγμή πηγή μας μας αποκάλυψε πως τελικά... άκυρα όλα! Ο Σπύρος Νικολαΐδης δεν θα πάρει αυτό τον τίτλο, τουλάχιστον γι΄ αυτή την σεζόν γιατί άμα βγει και τρίτη... ποτέ δεν ξέρεις!

The Bachelor

Ο λόγος; Κάποιες άλλες επαγγελματικές προτάσεις τον κέρδισαν! Εμείς του ευχόμαστε καλά να τα πάει! Δεν ξέρουμε αν κάνει το ίδιο και ο ALPHA βέβαια που έμεινε χωρίς πρωταγωνιστή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ξανά, οι ιθύνοντες του σταθμού αναζητούν με γοργούς ρυθμούς το επόμενο κεντρικό πρόσωπο του ριάλιτι καθώς και υποψήφιες κοπέλες που θα τον διεκδικήσουν.

Όπως καταλάβατε από την περσινή σεζόν, τα κριτήρια ακόμα και στις κοπέλες είναι συγκεκριμένα! Αναμένουμε να δούμε... τι θα δούμε πάλι!