Masterchef 5: Το απίστευτο «καρφί» του Τζαμάλ - «Εμείς τον Στέφανο τον είχαμε για λατζιέρη»

Έβγαλε το φτυάρι!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Το απίστευτο «καρφί» του Τζαμάλ - «Εμείς τον Στέφανο τον είχαμε για λατζιέρη»

Σε ένα απίστευτο καρφί προχώρησε στο αποψινό επεισόδιο του Mastechef ο Τζαμάλ, ο οποίος αυτή την φορά τα έβαλε με τον Στέφανο.

Η ψυχολογία των Κόκκινων μετά την ήττα του Ιωάννη ήταν πολύ αρκετά πεσμένη με τους παίκτες να νιώθουν ιδιαίτερα αδικημένοι διότι δούλεψαν σαν ομάδα ενώ οι Μπλε όχι.

Ο Παύλος εξέφραζε χαρακτηριστικά πόσο αδικημένος και πως κουράστηκε να χάνει ενώ δήλωσε πως αισθάνεται ο γκαντέμης της ομάδας του.

Ο Τζαμάλ αμέσως έβγαλε «φτυάρι» του και αυτή τη φορά στο στόχαστρο βρέθηκε ο Στέφανος. Ο Τζαμάλ είπε χαρακτηριστικά: «Έκανε πόλεμο στον Τζιοβάνι. Στις προηγούμενες ομαδικές νικούσαμε επειδή τον Στέφανο τον είχαμε αρχηγό και τον αφήναμε να κάνει τα δικά του. Λατζιέρη τον είχαμε. Αυτή τη φορά που τον βάλαμε να κάνει μια δουλειά τα σκάτωσε, πήγε να μας καταστρέψει δύο πιάτα». Δείτε εδώ στο μεταξύ ποιοι είναι τελικά οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

MasterChef 5 - Spoiler 3/4: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Χθες είδαμε τους δυο αρχηγούς, μετά την βαθμολογία που βγήκε ισοπαλία, να μαγειρεύουν σε μια δοκιμασία Follow the Chef, με σκοπό την νίκη για την ασυλία. Ο Τζιοβάνι τελικά κέρδισε με αποτέλεσμα ο Ιωάννης να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και σήμερα η Κόκκινη ομάδα να μπει σε διαδικασία ψηφοφορίας.

Σύμφωνα με spoiler που έκανε η Φαίη Σκορδά, σήμερα θα δούμε να αποχωρεί από το MasterChef ο Ιωάννης Αυλωνίτης που θα πάρει μία πολύ κακή βαθμολογία.

MasterChef 5 Spoiler Ιωάννας αποχώρηση