Φάρμα: Αδιανόητος χαμός στο Twitter για τον Βασίλη - «Αν το κόμπλεξ είχε πρόσωπο»

Δικάζουν δίχως αύριο οι χρήστες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Αδιανόητος χαμός στο Twitter για τον Βασίλη - «Αν το κόμπλεξ είχε πρόσωπο»

Ο κακός χαμός επικρατεί αυτήν την στιγμή στον κόσμο του Twitter, με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο να έχει προκαλέσει την οργή των τηλεθεατών και των χρηστών!

Ο αρχηγός της εβδομάδας κλήθηκε να ορίσει τον πρώτο μονομάχο, με τον ίδιο να ρίχνει στον τάκο ξανά γυναίκα και συγκεκριμένα την Μαρία Φραγκάγκη.

Αμέσως μετά όμως, ο ίδιος με τις δηλώσεις του υποβάθμισε τις γυναίκες του σπιτιού ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως το μόνο που κάνουν είναι να μαγειρεύουν και να βράζουν φασόλια!

Φυσικά, τα σχόλια αυτά προκάλεσαν αντιδράσεις τόσο μέσα στο σπίτι της Φάρμας, όσο και στον κοινό! Οι χρήστες του Twitter τον δίκασαν για τα καλά, όπως ήταν αναμενόμενο!

Δείτε παρακάτω μερικά πετυχημένα tweets

Φάρμα χαμός στο Twitter για τον Βασίλη και τις δηλώσεις του

Φάρμα χαμός στο Twitter για τον Βασίλη

Φάρμα αδιανόητος χαμός στο Twitter για τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο

Φάρμα αδιανόητος χαμός στο Twitter για τον Βασίλη

Μπαίνουν στην Φάρμα οι δίδυμες χορεύτριες Φένια και Έλενα Τσικιτίδου

Οι δίδυμες αδερφές Φένια και Έλενα Τσικιτίκου πρόκειται να εισβάλλουν στην Φάρμα και σίγουρα πρόκειται να έχουν μια πολύ καλή απόδοση στα αγωνίσματα καθώς είναι επαγγελματίες χορεύτριες.

Οι περισσότεροι τις γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή τους στο “So you think you can Dance” ενώ τεράστια απήχηση έχουν σημειώσει και μέσα από την εφαρμογή Tik Tok.

Μπαίνουν στην Φάρμα οι δίδυμες χορεύτριες Φένια και Έλενα Τσικιτίδου

Το πρωί της Παρασκευής, οι δύο αδερφές συνδέθηκαν στο Πρωινό λίγο πριν κάνουν την είσοδό τους στη «Φάρμα» και παραχώρησαν τις πρώτες τους δηλώσεις.

«Είμαστε επαγγελματίες χορεύτριες, δασκάλες χορού και γυμνάστριες. Έχουμε δική μας σχολή στη Νάουσα Ημαθίας. Λίγες ημέρες πριν είχαμε γενέθλια και κλείσαμε τα 33. Μπαίνουμε στη Φάρμα να τονώσουμε το διασκεδαστικό κλίμα. Γνωρίζουμε από δουλείες της Φάρμας. Είμαστε πολύ εργατικές. Είναι δύσκολο να κρίνουμε τους παίκτες με βάση όσα βλέπουμε… Μέσα στα αθλήματα υπάρχει και ο παράγοντας τύχη» είπαν χαρακτηριστικά οι αδερφές Τσικιτίδου ενώ στο παιχνίδι αναμένεται να μπει και ο Τάσος Ξίαρχος.