ΣΚΑΙ: Αυτή η εκπομπή πιθανόν να πάρει μεταγραφή στο MEGA μετά από 4 χρόνια

Αυτή και αν θα είναι ανατροπή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
ΣΚΑΙ: Αυτή η εκπομπή πιθανόν να πάρει μεταγραφή στο MEGA μετά από 4 χρόνια

Μεγάλες ανατροπές πρόκειται να δούμε στον τηλεοπτικό χώρο τον επόμενο διάστημα, καθώς μια πολύ γνωστή εκπομπή του ΣΚΑΙ πρόκειται να πάρει μεταγραφή στο MEGA, μετά από 4 χρόνια συνεργασίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, η εκπομπή Dot, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στον ΣΚΑΪ με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο δέχθηκε πρόταση από το MEGA προκειμένου να την μεταφέρει στο πρόγραμμα του.

Μάλιστα, έχει γίνει πρόταση να αλλάξει μορφή η συγκεκριμένη εκπομπή, να έχει παραπάνω διάρκεια και συζητείται να μεταφερθεί από τα Σαββατοκύριακα στο καθημερινό πρόγραμμα.

Η Real Life αναφέρει επίσης πως οι συζητήσεις γίνονται στο πλαίσιο ενός διευρυμένου deal της Alter Ego με την εταιρεία παραγωγής του Dot, Plana.gr, η οποία δραστηριοποιείται και στις εκδόσεις με το περιοδικό Down Town. Στο μεταξύ, η σημερινή καλεσμένη της εκπομπής ήταν η Σοφία Μαργαρίτη!

ΣΚΑΙ εκπομπή πιθανόν να πάρει μεταγραφή στο MEGA μετά από 4 χρόνια

Τι δείχνει η εκπομπή Dot

Tο «Dot.» θα είναι η καλύτερη δικαιολογία για να μείνεις στο σπίτι τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου. Η Νάνσυ και ο Θανάσης κάθονται στον άνετο καναπέ τους για να ακούσουν τις ξεχωριστές ιστορίες των καλεσμένων τους, να γελάσουν, να παίξουν, να μάθουν αυτά που θέλεις να ξέρεις, να συζητήσουν με χιούμορ για όσα συμβαίνουν, να μαγειρέψουν και να δοκιμάσουν γεύσεις και εμπειρίες. Ό,τι ακριβώς, δηλαδή, κάνουν οι φίλοι τα Σαββατοκύριακα.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος μας καλούν για 4η σεζόν στο loft του Dot. για να ακούσουμε όμορφες, συγκινητικές ή αστείες ιστορίες από τους καλεσμένους τους, με φόντο τη φετινή προτροπή: Good Vibes! Φυσικά, δεν θα λείψουν οι κουβέντες για ευεξία, υγεία, ομορφιά και όλα εκείνα τα μικρά μυστικά που κάνουν τη ζωή και τη διάθεσή μας καλύτερη και πιο θετική.