House of Fame - Γιώργος Ντίνος: «Ντρέπομαι να πω αυτό το πράγμα»

Δεν του άρεσε καθόλου το κομμάτι που του ανατέθηκε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame - Γιώργος Ντίνος: «Ντρέπομαι να πω αυτό το πράγμα»

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, μετά από την αυστηρή αξιολόγηση που έγινε στους σπουδαστές της Ακαδημίας, ο Πάνος Μεταξόπουλος ξεκίνησε την ανάθεση των τραγουδιών. Ο Γιώργος Ντίνος πήρε το τραγούδι «Ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σου» και η επιλογή αυτή δεν του άρεσε καθόλου.

Ο Γιώργος στο τσακ δεν κατάφερε να γίνει μαθητής της εβδομάδας, γεγονός που μάλλον τον πείραξε παρά τις προσπάθειές του να να πείσει τους υπόλοιπους σπουδαστές πως δεν έχει πρόβλημα.

Το τραγούδι που πήρε όμως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και τον έκανε να ξεσπάσει καθώς θεώρησε πως δεν του ταιριάζει καθόλου.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Ντίνου στο House of Fame

«Ποια επόμενη φορά; Τι να κάνεις με αυτό το πράγμα; Άσε μας τώρα, κάνε μας την χάρη, σόρρυ κιόλας… Κάνε μας την χάρη. Θα κουνιέμαι εγώ και θα λέω αυτό το πράγμα; Ας μου δώσουν ένα έντεχνο, ένα λαϊκό… Ντύσου πρόχειρα και θα κάνω τον βασιλιά καρνάβαλο.

Τι να δείξεις από αυτό το πράγμα; Ο Κορκολής είναι μουσικάρα, δεν είναι για να τραγουδάω εγώ Κορκολή. Δώσε μου κάτι άλλο, ένα βαρύ λαϊκό! Προτιμώ Αργυρό, χίλιες φορές Αργυρό. Εγώ νόμιζα ότι το λέει γυναίκα το συγκεκριμένο.

Ντρέπομαι να πω αυτό το πράγμα».

«Εμένα οι γονείς μου δεν μπορούν να μου πληρώσουν το βίντεο κλιπ και τις χορηγίες»

Πολλές ήταν οι εντάσεις και στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame αφού κατά την αξιολόγηση οι καθηγητές ήταν εξαιρετικά αυστηροί με τους σπουδαστές. Η Κόνη ξέσπασε μόλις άκουσε τα λόγια που της είπαν και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

O Πάνος Μεταξόπουλος χώρισε με τον τρόπο του, τους μαθητές σε δύο κατηγορίες και ανέφερε πως οι νέοι είναι κακοί ενώ οι πιο μεγάλοι είναι καλοί.

Η Κόνη ακούγοντας τα λόγια των καθηγητών θεώρησε πως ήρθε η ώρα να φύγει από το show αλλά τόνισε πως θα το κάνει με τον δικό της τρόπο και θα δώσει μία τελευταία παράσταση αποκλειστικά για τον εαυτό της.