MasterChef trailer (6/4): Ένας παίκτης αποχωρεί απευθείας σήμερα

Το έπαθλο που σόκαρε τους διαγωνιζόμενους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef trailer (6/4): Ένας παίκτης αποχωρεί απευθείας σήμερα

Το «σώσε» αναμένεται να γίνει στο αποψινό (6/4) επεισόδιο του MasterChef 5 καθώς οι κριτές παρουσιάζουν στους διαγωνιζόμενους ένα έπαθλο που θα τους σοκάρει. Η σημερινή δοκιμασία ωστόσο κρύβει μία παγίδα αφού ένας παίκτης θα φύγει άμεσα από τον διαγωνισμό χωρίς να περάσει από δοκιμασία αντιγραφής πιάτου.

Ο Παύλος με τη νίκη του στο Mystery Box έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Το τεστ δημιουργικότητας ωστόσο σήμερα δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Ενώ όλα θα ξεκινήσουν ομαλά, όπως κάθε εβδομάδα, μία ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου θα έρθει για να ανατρέψει τα πάντα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της μαγειρικής θα ζητήσει από τους παίκτες να σταματήσουν ό, τι κάνουν και να κάνουν ένα βήμα πίσω από τον πάγκο, προκειμένου να τους αποκαλύψει το έπαθλο του τεστ. Την ίδια στιγμή, οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να αποφασίσουν αν θα παίξουν για να το διεκδικήσουν ρισκάροντας τη θέση τους στο παιχνίδι.

Στο τέλος της βραδιάς, ένας παίκτης θα αποχωρήσει απευθείας από τον διαγωνισμό.

Δείτε το trailer του MasterChef 5 (6/4)

Επιστρέφει στο παιχνίδι ο Ιωάννης Αυλωνίτης

Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στο MasterChef 5, καθώς ανάμεσα στους παίκτες που θα επιστρέψουν στο παιχνίδι μετά την αποχώρηση τους, είναι και ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

Συγκεκριμένα, όταν το παιχνίδι φτάνει στην 9αδα – 10αδα, επιστρέφουν μέσα τρεις παίκτες που έχουν φύγει μετά από τις δοκιμασίες.

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη είχαν αποκαλύψει, αρχικά, πως μπαίνουν και πάλι η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Αλέξανδρος Συνοδινός.

Σήμερα, λοιπόν, Κωνσταντίνος Αρτσίτας είπε πως ο τρίτος παίκτης που θα επιστρέψει στον διαγωνισμό είναι ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

Masterchef 5 αποχώρησε ο Ιωάννης Αυλωνίτης

Ο Ιωάννης δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef 5 για τρεις βασικούς λόγους, όπως λέει και ο ίδιος: για την πρόκληση, το διαγωνιστικό κομμάτι και την ίντριγκα. Καθώς βλέπει τον εαυτό του πάντα νικητή, του αρέσει να είναι πάντα εκείνος, που βγαίνει κερδισμένος, ακόμα και αν αυτό γίνεται πρώτα μέσα από την ήττα, κάτι που του το δίδαξε η πυγμαχία. Ανθρώπινος, παρά τη φαινομενική του έπαρση, ομολογεί πως τον ενοχλεί όταν κάποιος άλλος είναι καλύτερος από εκείνον.