Έλα στη θέση μου (6/4): Ο Ζούβας και η Σύλβια μαθαίνουν ότι η Φλωρέτα είναι έγκυος

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου (6/4): Ο Ζούβας και η Σύλβια μαθαίνουν ότι η Φλωρέτα είναι έγκυος

Κανονικός χαμός πρόκειται να γίνει στο νέο επεισόδιο (6/4) της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη θέση μου καθώς ο Ζούβας και η Σύλβια θα μάθουν πως η Φλωρέτα έμεινε επιτέλους έγκυος και θα το γιορτάσουν με την ψυχή τους.

Αυτά θα δούμε σήμερα στο Έλα στη θέση μου (6/4)

Η Ρενάτα πείθει τον Αχιλλέα να ακολουθήσει το σχέδιο της για την εξέλιξη της Σόφο. Ο Ζούβας και η Σύλβια μαθαίνουν ότι η Φλωρέτα είναι τελικά έγκυος και το γιορτάζουν με τα σουβλάκια του Βλάση.

Η Κέντρα προσπαθεί να πείσει τη Βάνα ότι ο Ατσαλάκης είναι ο ιδανικός σύντροφος για εκείνη και τελικά τα καταφέρνει. Η Θάλεια δέχεται πιέσεις από τον Αργύρη και την πιάνουν πάλι οι ζήλειες της για την Ισμήνη. Ο Φώτης αποφασίζει να πει στο Βλάση όσα άκουσε από τη Φαίη κι ο Μάρκος λαμβάνει την αγωγή που του έκανε η Ρενάτα.

Έλα στη θέση μου 6/4

Ποια είναι η περίεργη πρόταση που θα κάνει η Σύλβια στη Φλωρέτα και τον Λεωνίδα; Πώς θα αντιδράσει ο Βλάσης όταν μάθει από το Φώτη ότι γνωρίζει ποιος έχει τα λεφτά του; Δείτε εδώ τις εξελίξεις από όλα τα επεισόδια της εβδομάδας.

Λίγα λόγια για την σειρά Έλα στη θέση μου στον ALPHA

Η σειρά, Έλα στη θέση μου είναι μία ελληνική κωμική καθημερινή τηλεοπτική σειρά, παραγωγής 2016–2021, βασισμένη στην κολομβιανή τηλενουβέλα «''Nuevo Rico Nuevo Pobre''». Στην Ελλάδα, προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV, ενώ στην Κύπρο από τον Alpha Κύπρου.

Τη συγγραφική ομάδα της σειράς αποτελούν οι Γιώργος Κρητικός, Μαίρη Ζαφειροπούλου και Σταύρος Καλαφατίδης. Τη σκηνοθεσία της σειράς έχουν επιμεληθεί κατά καιρούς ο Γιάννης Βασιλειάδης, ο Σπύρος Ρασιδάκης, ο Βασίλης Τσελεμέγκος, η Φαίη Τζανετοπούλου και η Γεωργία Ζήση.

Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου του 2016. Λόγω της επιτυχημένης πορείας στα νούμερα τηλεθέασης, η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν τον Μάρτιο του 2017. Η σειρά ανανεώθηκε και για τρίτη σεζόν.

Έλα στη θέση μου 29/3

Τον Απρίλιο του 2019 ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha TV ανακοίνωσε την ανανέωση της σειράς και για τέταρτη σεζόν, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου του 2019 και ολοκληρώθηκε στις 10 Ιουλίου μετά απο 165 επεισόδια. Στις 22 Ιουνίου του 2020 η ώρα προβολής της σειράς άλλαξε με τα τελευταία επεισόδια του τέταρτου κύκλου να μεταδίδονται καθημερινά στις 20:50.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha TV ανακοίνωσε την ανανέωση της σειράς και για πέμπτη σεζόν, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 14 Σεπτεμβρίου του 2020.