Ράδιο Αρβύλα: Ο Αντώνης Κανάκης για τα κρούσματα στην εκπομπή - «Γίνεται χαμός, έχουμε αποδεκατιστεί»

«Είμαστε λιγότεροι, σήμερα είναι εκτός πλατό ακόμη ένας άνθρωπός μας»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ράδιο Αρβύλα: Ο Αντώνης Κανάκης για τα κρούσματα στην εκπομπή - «Γίνεται χαμός, έχουμε αποδεκατιστεί»

Ο κορωνοϊός φαίνεται πως έχει χτυπήσει άσχημα την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη και της ομάδα τους, Ράδιο Αρβύλα, με την εκπομπή να βγαίνει με δυσκολία στον αέρα.

Ο παρουσιαστής τόνισε πως στο πλατό βρίσκονται πολύ λίγα άτομα και πως η εκπομπή πια ξεκινάει με αρκετά προβλήματα. Χθες, Δευτέρα, ο Αντώνης Κανάκης είχε δηλώσει: «Θα σας εξηγήσουμε τι γίνεται... Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αλλά παραμένουμε στον αέρα. Πώς τα καταφέρνουμε... Έχουμε αρκετούς δικούς μας ανθρώπους οι οποίοι έχουν αρρωστήσει (από άσχετους λόγους). Κάποιοι είναι όμως μέσα στα κρούσματα του covid-19»

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως επιδεινώθηκαν τα πράγματα, και ο ίδιος είπε στην σημερινή εκπομπή: «Γίνεται χαμός, έχουμε αποδεκατιστεί. Είμαστε λιγότεροι, σήμερα είναι εκτός πλατό ακόμη ένας άνθρωπός μας. Θα την βγάλουμε και σήμερα την εκπομπή, θα την βγάλουμε και αύριο και μέρα με τη μέρα βλέπουμε πως θα πάει το πράγμα», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Ράδιο Αρβύλα κρούσματα κορωνοίου

Έξαλλος ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα του Open - «Ανοίξτε τα σχολεία αύριο»

Μέσα από το Ράδιο Αρβύλα, ο Αντώνης Κανάκης αποφάσισε να κάνει μία πολύ αυστηρή τοποθέτηση και αναφερόμενος στην κυβέρνηση ζήτησε να ανοίξουν άμεσα τα σχολεία καθώς είναι μεγάλη ανάγκη να επανέλθουν τα παιδιά στην κανονικότητά τους.

Λίγο μετά τη «δίκη» του Τριαντάφυλλου, ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε το σταδιακό άνοιγμα της αγοράς με αφορμή το άνοιγμα του λιανεμπορίου τη Δευτέρα.

«Και τώρα που είπες Γιάννη για σχολεία, ανοίξτε τα σχολεία! Ανοίξτε τα νηπιαγωγεία! Δεν μπορούμε με κανέναν τρόπο να αντικαταστήσουμε την μοναδική χρονική στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου που πέφτουν τα θεμέλια της κοινωνικοποίησης και της σχέσης του με το σχολείο. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα με τηλεκπαίδευση.

Ανοίξτε τα αύριο! Αφού έτσι κι αλλιώς ότι να ‘ναι γίνεται! Τα έχετε όλα κλειστά όταν τα κρούσματα είναι χαμηλά. Μόλις κρούσματα εκτοξεύονται, τα ανοίγετε όλα! Ε αφού γίνεται ότι να ‘ναι, ανοίξτε τα σχολεία τουλάχιστον ρε παιδιά. Φτάνει! Ανοίξτε τα τώρα.

Και επειδή γνωρίζουμε πόσοι πολιτικοί παρακολουθείτε αυτή την εκπομπή, να μην κάνουμε μόνο χαβαλέ. Ανοίξτε τα σχολεία. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.

Αντώνης Κανάκης Ράδιο Αρβύλα