Masterchef 5: Τους τα... "έχωσε" ο Ιωαννίδης για παραβίαση των κανόνων υγιεινής

Ποιος τα άκουσε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Masterchef 5: Τους τα...

Σε μια ακόμα ομαδική δοκιμασία επιδόθηκαν οι παίκτες του Masterchef και για άλλη μια φορά έπρεπε να οριστούν αρχηγοί.

Νεύρα έδειξε ο Διονύσης, ο οποίος έδειξε ηγετικές τάσεις, αλλά η ομάδα του δεν τις ασπάστηκε ιδιαίτερα, καθώς φάνηκε να μην τον επιθυμεί για αρχηγό της.

Παρ'όλα αυτά οι αρχηγοί ορίστηκαν όμως τα λάθη δεν έλιψαν! Και τα λάθη αυτά είναι περισσότερο υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς οι φετινοί διαγωνιζόμενοι είναι λιγάκι απρόσεκτοι!

Οι απροσεξίες αυτές συνέβησαν στην μπλε ομάδα.

Πρώτα η παρατήρηση στη Μαργαρίτα με το χταπόδι που έκοβε σε βρώμικη επιφάνεια, μετά η μύγα στη σούπα του Νίκου Σκορδάκη στην τελευταία ομαδική, και τώρα μια νέα παρατήρηση ήρθε για τους Μπλε.

Ο Πάνος Ιωαννίδης πέρασε μια βόλτα από τον πάγκο τους και κάλεσε τη Μαργαρίτα ως αρχηγό της ομάδας να τη ρωτήσει γιατί ο δίσκος με τα κρέατα ήταν εκτεθειμένα στο χώμα, στα πόδια του Στέφανου.

Την ίδια παρατήρηση έκανε και στον Στέφανο.

«Δεν είμαστε μια επαγγελματική κουζίνα, αλλά αυτά εμείς θα τα φάμε μετά! Σκεπάστε το και βάλτε το σε ένα κουτάκι. Δεν είναι σκουπίδια» είπε ο κριτής, με τον Στέφανο να δηλώνει ότι τον έριξε η παρατήρηση!

Η παρατήρηση του Ιωαννίδη στους Μπλε

Επιστρέφει στο παιχνίδι ο Ιωάννης Αυλωνίτης

Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στο MasterChef 5, καθώς ανάμεσα στους παίκτες που θα επιστρέψουν στο παιχνίδι μετά την αποχώρηση τους, είναι και ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

Συγκεκριμένα, όταν το παιχνίδι φτάνει στην 9αδα – 10αδα, επιστρέφουν μέσα τρεις παίκτες που έχουν φύγει μετά από τις δοκιμασίες.

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη είχαν αποκαλύψει, αρχικά, πως μπαίνουν και πάλι η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Αλέξανδρος Συνοδινός.

Σήμερα, λοιπόν, Κωνσταντίνος Αρτσίτας είπε πως ο τρίτος παίκτης που θα επιστρέψει στον διαγωνισμό είναι ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

Ο Ιωάννης δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef 5 για τρεις βασικούς λόγους, όπως λέει και ο ίδιος: για την πρόκληση, το διαγωνιστικό κομμάτι και την ίντριγκα. Καθώς βλέπει τον εαυτό του πάντα νικητή, του αρέσει να είναι πάντα εκείνος, που βγαίνει κερδισμένος, ακόμα και αν αυτό γίνεται πρώτα μέσα από την ήττα, κάτι που του το δίδαξε η πυγμαχία. Ανθρώπινος, παρά τη φαινομενική του έπαρση, ομολογεί πως τον ενοχλεί όταν κάποιος άλλος είναι καλύτερος από εκείνον.