Φάρμα - Φραγκάκη: «Στο τελικό θέλω Πάτρα, Ιατρόπουλο, Στράτο, Ειρήνη Κολιδά και Μαρία»

«Ήταν σοκαριστικό αυτό που βγήκα και αντίκρισα μετά το παιχνίδι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα - Φραγκάκη: «Στο τελικό θέλω Πάτρα, Ιατρόπουλο, Στράτο, Ειρήνη Κολιδά και Μαρία»

Για την εμπειρία της στη Φάρμα, μίλησε η Μαρία Φραγκάκη η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Ποιους παίκτες θέλει να δει στον τελικό του ριάλιτι.

«Ήταν σοκαριστικό όλο αυτό και η μετάβαση στον έξω κόσμο. Βγαίνοντας θυμάμαι που έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται: "Λες να είναι όλα καλά;" Και βγαίνω και αντικρίζω πολύ χειρότερη κατάσταση», είπε αρχικά για την εξέλιξη της πανδημίας μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι.

Αυτούς θέλει στον τελικό της Φάρμας η Μαρία Φραγκάκη

«Τραυματίστηκα πάνω στη δουλειά, την ώρα που ξεφορτώναμε κάποια ξύλα. Ο Στράτος Τζώρτζογλου είναι γλυκύτατος και τον λάτρεψα. Είναι πραγματικά πολύ καλός και θετικός άνθρωπος. Δεν είναι συνεχώς σε αυτή την κατάσταση που βλέπουμε στα επεισόδια. Στο τελικό θα ήθελα πολύ να δω τον Θανάση Πάτρα, τον Μιχάλη Ιατρόπουλο και εννοείται και τον Στράτο, όπως θα ήθελα να δω την Ειρήνη Κολιδά και τη Μαρία Μιχαλοπούλου».

Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Φραγκάκη μετά την αποχώρησή της από την Φάρμα

«Έζησα σε μια άλλη εποχή, όπου τα εύκολα ήταν τελικά δύσκολα. Όπου ο χρόνος κυλούσε αργά, αλλά ταυτόχρονα πολύ γρήγορα, γιατί έπρεπε να κάνεις άπειρες δουλειές για να επιβιώσεις. Όπου η μέρα ξεκινούσε χαράματα & τελείωνε όταν σουρούπωνε. Έζησα μέσα σε έναν μήνα, μια μικρογραφία της κοινωνίας μας, στα μέσα του 20ου αιώνα, σε συνθήκες ενός απομακρυσμένου ορεινού χωριού της Ελλάδας, όπου τίποτα δεν ήταν όπως είναι σήμερα.

Χωρίς θέρμανση, χωρίς μπάνιο, χωρίς άφθονο φαγητό, χωρίς ζεστό νερό, χωρίς καμία επικοινωνία με τον υπόλοιπο κόσμο. Ζορίστηκα, πείνασα, κρύωσα, χτύπησα, δούλεψα πολύ, κάνοντας δουλειές που δεν ήξερα, αλλά έμαθα. Έμαθα να συμβιώνω με αγνώστους, με τους οποίους στην πορεία γίναμε φίλοι ή αντιλήφθηκα ότι με κάποιους δε θα γινόμασταν ποτέ.

Γέλασα όμως πολύ και με την ψυχή μου, έπαιξα σαν μικρό παιδί, τραγούδησα δυνατά, σαν να μη με ακούει κανείς, έκανα φίλους ζωής. Γνώρισα από κοντά τη φύση και τα ζώα, έμαθα πολλά καινούργια πράγματα, πήρα πολλά μαθήματα ζωής, είδα τα όριά μου, έκανα επαναπλαισίωση.

Εκτίμησα πολλά & κυρίως τα απλά πράγματα. Εμπειρία ζωής. Αυτό ήταν η Φάρμα για μένα. Μια απολύτως διαφορετική ζωή για μένα, που δύσκολα θα τη βίωνα, αν δε συμμετείχα στη @farma.greece του @ant1tv

Ένιωσα όμως έντονα και τη δική σας αγάπη, με τα ζεστά μηνύματα υποστήριξης που μου έχετε στείλει & που συνεχίζετε να μου στέλνετε.

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για όλη αυτή την αγάπη. Ευγνώμων που έκανα και άλλους φίλους, ΕΣΑΣ, που μπορεί να μη γνωριζόμαστε προσωπικά, αλλά με στηρίξατε περισσότερο και από "κολλητούς". Η ζωή συνεχίζεται & με βρίσκει πλέον ακόμη πιο δυνατή & με την επιβεβαίωση αυτού που ούτως ή άλλως ήξερα: Οτι είναι ωραία αίσθηση να μην καταπατάς τις αξίες σου για κανέναν & για τίποτα. Προχωράμε!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Φραγκάκη.

Μαρία Φραγκάκη Φάρμα